serveerimiskausid

10 items total

Serveerimiskausid - teie laua jaoks hädavajalik

Mis on serveerimiskausid ja milleks neid kasutatakse?

Serveerimiskausid, mida nimetatakse ka salatikausideks, kasutatakse erinevate toitude, näiteks salatite, keedetud köögiviljade, makaronide, kartulite, popkornide, krõpsude jne serveerimiseks. Need on saadaval erinevates suurustes ka suupistete, väiksemate portsjonite salatite või magustoitude serveerimiseks.

Serveerimiskausid saab mugavalt söögilaua äärde paigutada ja ühelt inimeselt teisele edasi anda, nii et iga inimene saab oma taldrikule toitu serveerida. Serveerimiskaussid on saadaval väga erineva kujunduse, mõõtmete ja materjalidega ning kui need on valitud sisustusega sobiva mustri või stiiliga, saab neid kasutada ka puuviljade dekoratiivkaussidena nii koduses kui ka professionaalses kontekstis.

Kui otsite salatikaussi, vaadake kindlasti ka meie salatilusikate valikut, et muuta teie laud veelgi kenamaks ja kui soovite, et teie salat oleks sama hea maitsega kui see välja näeb, siis piserdage seda kindlasti kvaliteetse oliiviõli ja maitsestatud soolaga, nami-nami!

Milliseid materjale kasutatakse serveerimiskausside valmistamisel?

Salatikausse on mitmesuguseid. Kõige populaarsemad on portselanist, klaasist, plastikust ja roostevabast terasest valmistatud kausid. Viimastel aastatel on lisandunud ka keskkonnasõbralikumaid materjale, näiteks kivitooted ja keraamika, ning meie kaupluses on neid kõiki.

Igal materjalil on muidugi ainulaadsed omadused. Nad kõik on kas väga pidulikud, vajavad erilist hooldust või on lihtsalt käepärased. Teie jaoks ideaalne salatilaud sõltub juba olemasolevatest söögitaldrikutest ja muudest söögiriistadest või teie söögitoa stiilist. Valige portselanist serveerimiskauss, kui kõik teie taldrikud on klassikalisest valgest portselanist, või puidust salatikaussi, kui otsite nõu, mis oleks ideaalne salati serveerimiseks suvise grillimise ajal.

Allpool on esitatud mõned meie mitmete nende materjalidel põhinevate serveerimiskausside iseloomulikud omadused.

Kivist serveerimiskausid: Tugevad ja kasulikud, suurepärased igapäevaseks kasutamiseks. Sellel on mõõdukas põletamistemperatuur, mis võimaldab rätsepatööna valmistatud tükke. Need on tugevamad kui savinõud ja vastupidavad killustikule. Sobib ideaalselt suure koormusega kasutamiseks ja talub sageli kuni 250 °C ahjutemperatuuri

Roostevabast terasest salatikausid: Need on nõudepesumasinas pestavad, vastupidavad ja kauakestvad, hügieenilised, maitsekindlad ja roostevabad.

Portselan, keraamiline salatikaussi: Eriti portselanist on sageli üsna elegantne. Samuti on need kriimustuskindlad ja hügieenilised.

Tehke avaldus ühe meie lemmikbrändi serveerimiskaussiga, nagu näiteks MIJ, Revol, Eva Solo, ja Bitz. Nii igapäevaseks söömiseks kui ka erilisteks sündmusteks on teile tagatud kõrge kvaliteet ja ajatu elegants, olenemata sellest, millise stiili te valite.