Severiniga grillimine
Elektrigrillid
Kuumus 0° kuni 500 °C 10 minutiga
Osta
Miks grillida elektrigrillil?
kuumem kui gaas
Gaasigrillide maksimaalne temperatuur on 250–350 °C ja soojenemiseks kulub umbes 20 minutit. Severin grillid saavutavad oma maksimaalse temperatuuri 500 °C vaid 10 minutiga. Saate hõlpsalt grillida isegi pakse lihaviile.
kiirem kui süsi
Söegrille tuleb kuumutada vähemalt 30 minutit enne grillimist. Nad saavutavad temperatuuri 400–1000 °C, kuid temperatuuri pole võimalik kontrollida. Severin elektrigrillid kuumenevad 10 minutiga ja temperatuuri saab hõlpsasti reguleerida.
keskkonnasõbralik
Elektri abil toimub grillimine ilma tossu ja suitsuta. Ja mis kõige tähtsam, ilma probleemideta naabritega, eriti kui olete neile lähedal, näiteks rõdul. Kodus saate grilli kasutada ka talvekuudel.
Severin Sevo & Senoa
500 °C võimendusala
Kaks köetavat ala, 500 °C ala karamelliseeritud koorikuga krõbedate steikide valmistamiseks.
Aeglane toiduvalmistamine
Kvaliteetse kaane ja temperatuuri täpse reguleerimise võimalusega saate valmistada täiuslikke aeglaselt röstitud ribisid, seakülge või marinaadis linnuliha.
OLED-ekraan ja termomeeter
Garanteeritud edu tänu täpsetele temperatuuriseadetele digitaalsel OLED-ekraanil ja integreeritud sisetermomeetrile.
Nutikas rakendus
Sevo Smart tootesarja grille saab hallata mobiilirakenduse kaudu. Teil on võimalik valida soovitud tulemus ja temperatuur ning tänu ühendatud termomeetrile saate jälgida, kuidas liha küpseb.
Vaadake videot
Kuidas grillida uusima tehnoloogiaga
Auhind disaini ja innovatsiooni eest
18 items total