Singinoad

2 items total
Singinuga CRAFTER 16 cm, Wüsthof
179 €
WU1010800716
Singinuga CLASSIC WHITE 16 cm, Wüsthof
94 €
WU1040200716

Sinkoniveitsid - viiluta sinki nagu profi

Mis on singiveits?

Sinkonitsa nuga - professionaalne nuga singi lõikamiseks - sarnaneb konditustamis- või fileerimisnoaga. Tera on pikk, kitsas ja ainult veidi paindlik. See muudab noaga lõikamise lihtsaks. Tera pikkus on 20-32 cm. Tänu pikale terale saate teha viilud ühe liigutusega. Paindlik tera võimaldab noa kohaneda singi pinnaga, saavutades äärmiselt täpse lõike.

Veebilehel Kulina pakume teile kvaliteetseid singinuge sellistelt tuntud tootjatelt nagu Zwilling ja Wusthof, mis on saadaval erinevates suurustes.

Mida peaksite uue singinoa ostmisel arvesse võtma?

On mitmeid iseloomulikke omadusi, mida peaksite uue singinoa ostmisel silmas pidama.

  • Tera

Sinkonitsa noa pikkus peaks olema piisav, et katta kogu lõikepindala. Kinkide noad peaksid olema 16-32 sentimeetri pikkused. Nende terad on kitsad ja neil on sageli väikesed sooned, mis takistavad viilude kinnijäämist. Mõned on ümarate otstega ja meenutavad lõhe nuga ning mõned on terava, terava otsaga.

  • Käepide

Sinkonitsa noa käepide peaks olema äärmiselt mugav ja tagama kindla haarde. Need peaksid olema libisemiskindlad ja piisavalt laiad, et käes oleks kindel haare.

Kuidas hoolitseda oma singinoa eest?

Kööginoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie singinuga kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid reegleid oma nugade puhastamiseks ja säilitamiseks:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma singinuge eraldi, et terad ei läheks tuhmiks. Kasutage noaplokki või -tahvlit või nugade kohvrit
  • teritage oma nuga regulaarselt noatera teritaja abil - asetage noatera üle noateritaja 15-kraadise nurga all ja libistage seda mööda tera otsast otsani. Selle liikumise suund peab alati olema konstantne
  • kasutage lõikelauda, mis on noasõbralik ja piisavalt suur, et sinki, mida soovite tükeldada, mahutada

Sinki viilutamisel võite vajada ka lihaharki.