Küüslaugu ja punase pipraga sool 325 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981001
Akce Sticker
12,50 € –12 %
Küüslaugu ja punase pipraga sool 325 g, Nicolas Vahé
12,50 € –12 % 11 €
Veebis laos (>5 pcs)

Maitseb nagu taevalik, lõhnab mõnusalt, näeb hea välja! Nicolas Vahé küüslaugu ja punase pipraga soolaga annate oma köögile vürtsi – nii maitse kui ka välimuse poolest!

See sool on segu soolast, küüslaugust ja punasest tšillipiprast ning sobib suurepäraselt igat tüüpi lihaga. Klaasnõu on varustatud keraamilise veskiga ning kui soovite oma külalistele ja nende maitsemeeltele muljet avaldada, pidage meeles, et värskelt jahvatatud vürtsil on sügavam ja rikkalikum maitse ja aroom.

Miks nii? Terved vürtsid sisaldavad õlisid , mis muudavad nende maitse suurepäraseks ja need õlid eralduvad vürtsiveski kasutamisel. Selle tulemusena on teie toidud palju maitsvamad. Nicolas Vahé soolade ja vürtsidega on see lihtne ja loomulik!

Tänu elegantsele klaasanumale ja minimalistlikus mustvalges värvipaletis kaubamärgiga sildile näevad Nicolas Vahé vürtsid suurepärased välja nii köögi töötasapinnal, laual kui ka aias teie grilli-aiapeo ajal. Mõne neist võid ka väikese, kuid maitseka kingitusena sõprade majja kaasa võtta.

Detailed information

Product detailed description

Peamised eelised:

• kaasas keraamiline veski lihtsaks kasutamiseks ja paremaks maitseks

• näeb suurepärane välja teie töötasapinnal või köögisaarel

• parem maitse sekunditega!

• elegantsed klaaspudelid saab asetada otse oma kööki või söögilauale

Lisainformatsioon:

• 325 g

• kõrgus 23 cm

• läbimõõt 5 cm

• koostisained: 97,65% soola. 1,35% punast tšillipipart. 1% küüslauku

• toitumine: Energia (KJ): 40 / Energia (kcal): 10 / Rasvad (g): 0,28 / Süsivesikud (g): 1,14 - millest suhkrud (g): 0,23 / Kiudained (g): 0,5 / Valk (g) ): 0,37 / Sool (g): 97

Additional parameters

Category: Soolad
Warranty: 2 years
Weight: 0.3 kg
Materjal: Klaas
Suurus: 23 cm
Tk komplektis: 1 ks
Toote tüüp: Vürtsid
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Tootja: Nicolas Vahé
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: