Sous-vide küpsetid

1 items total
Vaakumküpsetaja foolium ZU 3616, Severin
Sticker
20,90 €
SEVEZU3616

Sous-vide vaakumküpsetaja - teie ebatavaline köögi abimees

Prantsuse termin sous vide, mis tähendab tõlkes "vaakumis", viitab toiduvalmistamismeetodile, mille puhul toit pannakse õhukindlasse anumasse ja kastetakse teatud temperatuurini kuumutatud veepotti.

Millised on sous vide toiduvalmistamise suurimad eelised?

Kuigi sous vide toiduvalmistamine nõuab spetsiaalseid seadmeid ja rohkem aega, on sellel mõned suured eelised.

  • teil on suur kontroll küpsetusaja üle. Toidu võib valmistada ja vaakumpakendisse sulgeda kuni päev varem ning jätta aeglaselt küpsema veeahjus. Saate oma toitu üleöö sous videida ja serveerida oma sööki, kui olete valmis.
  • ei pea ise temperatuuri kontrollima - liha ja kala saab küpsetada kindlaksmääratud aja jooksul, ilma et peaks ise temperatuuri kontrollima
  • sous vide toiduvalmistamine on käed-vabad! - kõik, mida te peate tegema, on toidu vaakumpakendamine, veesse asetamine, temperatuuri seadistamine ja minema
  • Sous vide säilitab rohkem toitaineid ja vitamiine kui teised toiduvalmistamismeetodid.
  • sous vide pliidid muudavad liha pehmemaks
  • peaaegu kõike saab keeta sous vide; mõned kokad kasutavad seda isegi munade pehmeks keetmiseks.

Kuidas kasutada Sous-vide vaakumpotti?

Alustamiseks on vaja vähemalt kolme asja: vett, suurt mahutit ja suletavat kotti. Kõige tavalisem uuesti suletava koti tüüp on vaakumkott, mida saate osta meie veebisaidilt.

Kuna söögi valmistamine sous vide intensiivistab maitseid, soovitame enne kotti panekut kasutada söögi maitsestamiseks vähe maitseaineid. Lihtsalt täitke kott, pigistage õhk välja ja asetage see konteineri sooja veevanni.

Millised on põhitõed, kui kasutate sous-vide pliiti?

Lisaks sous-vide pliidile on vaja ka mõningaid lisaseadmeid, näiteks vaakumkottide sulgur, vaakumkotid või -foolium, vaakumpump. Mõned neist on loetletud allpool:

Vaakumpitseerimismasin: Vaakumkinnitusmasinad toimivad nii, et enne toiduainetega pakitud kilekotist eemaldatakse õhk, enne kui see kuumusega suletakse. See hoiab teie toidu kauem värskena, luues keskkonna, mis muudab mikroobide õitsemise äärmiselt keeruliseks. Seda on kasutatud vaakumi all keetmiseks, kuna tihe tihendus takistab ka niiskuse kadumist ja põlemist.

Kotte vaakumpakendi jaoks: Toit säilib vaakumkottides kuni 8 korda kauem värskena. Kõik toitained on endiselt säilinud ning neil on endiselt täielik maitse ja lõhn. Need kotid on parimad vaakumiga toiduvalmistamiseks, kuna need on vastupidavad ja taluvad kuumutamisel põletusi.

Et tagada väga edukas toiduvalmistamise kogemus, pakume teile kõike, mida vajate oma sous-vide toiduvalmistamiseks, alates sous-vide pliitidest kuni kõigi tarvikuteni, mida pakuvad sellised tuntud ettevõtted nagu Severin ja Zwilling.