supikausid
Supitaldrikud - suppide, pasta, salatite ja muu serveerimiseks
Milleks kasutatakse supitaldrikuid?
Supitaldrikud on sügavad taldrikud või madalad kausid (olenevalt sellest, kuidas te seda näete), mida tavaliselt kasutatakse supi või muude vedelate toitude serveerimiseks. Supitaldrikud, mis erinevad tavalistest söögitaldrikutest selle poolest, et on suuremad ja sügavamad, sobivad suurepäraselt puljongide, hautiste, puljongite ja muude samalaadsete toitude serveerimiseks. Samuti pakub supitaldriksuurem äär ruumi mittesöödavate tükikeste või koos supiga pakutava leivatüki jaoks.
Supitaldrikuid saab kasutada ka muude roogade, näiteks pasta, salatite ja magustoitude serveerimiseks.
Milline on supitaldrikideaalne suurus?
Supitaldriku optimaalne suurus võib erineda vastavalt individuaalsetele eelistustele, kuid tüüpiline supitaldrik on tavaliselt 14-30 cm läbimõõduga. See võimaldab serveerida piisava portsjoni suppi, ilma et see voolaks taldriku servadesse.
Mis vahe on supitaldrik ja supikaussi vahel?
söögikauss ja supitaldrik eristavad eelkõige nende kuju ja suurus. Üldiselt on supikausid sügavamad ja kitsamad kui supitaldrikud, mis on sageli lamedamad ja laiemad.
supitaldrik on lame, madal ja laia äärega taldrik, mida kasutatakse sageli supi, hautiste ja muude vedelikupõhiste roogade serveerimiseks. Neid saab kasutada ka pasta, salati ja muude roogade serveerimiseks.
Teisest küljest on supikaussi puhul tegemist sügava, ümarate taldrikutega, millel puudub lame servaosa. Kuna need on sügavamad, hoiavad nad suppi, puljongit või guljašši kauem kuumana. Söögikausse võib kasutada ka teravilja, riisi ja muude roogade serveerimiseks.
Veebilehel Kulina on suur valik eri stiilis ja kujuga supitaldrikuid, mis on pärit sellistelt kõrgekvaliteedilistelt tootemarkidelt nagu Revol, Eva Solo, ja Blomus. Samuti saate vaadata teisi tooteid, mida võite vajada, kui olete supi fänn, näiteks supipannid, supilusikad ja supilusikad.