odpocet
1 päeva pärast
10 tunni pärast
44 minuti pärast
24 sekundi pärast

Taignakaabitsad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
4 kaupu kokku
Taignakaabits 12 x 12 cm, roostevaba teras, de Buyer
20,49 €
DB330012
Taignakaabits 11 cm, painduv, de Buyer
15,49 €
DB330211N
Taignakaabits 11 x 8,8 cm, roostevaba teras, de Buyer
15,49 €
DB330212N
Taignakaabits INNOVATIVE KITCHEN 15 cm, roostevaba teras, Mason Cash MSC2008196

Taignakraabitsad - lihtne viis taina käsitsemiseks

Mis on tainakraaber?

Tainakaabits, mida sageli nimetatakse ka tainakaabitsaks, on kulinaarne tööriist, mida kasutatakse sageli küpsetamisel koogi-, pitsa- või leivataina töötlemiseks. Tavaliselt on sellel roostevabast terasest, metallist või plastist valmistatud käepide ja lame, ristkülikukujuline tera.

Tera saab kraapida ja liigutada tainapuru, lõigata tainast ja puhastada pindu, nagu tööpinnad, lõikelauad või teie taignarull. Lihtsaks taina portsjoniteks on teatavatel tainakääridel lisaks terale märgitud mõõdud.

Need on pagarite jaoks asendamatu abivahend, sest need lihtsustavad ja kiirendavad taina käsitsemist ja vormimist.

Milleks te kasutate tainakraabitsat?

Taignakaabitsat saab küpsetamisel kasutada erinevatel eesmärkidel, mille hulka kuuluvad:

  • Taina lõikamine ja jagamine: Taignakäärija lame tera võimaldab hõlpsasti lõigata pehmet tainast ja jagada see võrdseteks pooleks.
  • Taina tõstmine ja liigutamine: Taignakraabitsat saab kasutada ka taina liigutamiseks üle pindade, näiteks lõikelaualt aukudega küpsetusplaat.
  • Pinna puhastamine: Kaabitsat saab kasutada ka taina või muude osakeste eemaldamiseks tööpinnalt, mis lihtsustab puhta tööpinna säilitamist küpsetamise ajal.
  • Taigna vormimine: Tainas võib samuti vormida soovitud kujuga, vajutades ettevaatlikult kaabitsaga alla.
  • Pinna silumine: leiva- või pitsakooriku valmistamisel saab kaabitsat kasutada taina pinna silumiseks.

Mis vahe on pingikaabitsal ja tainakaabitsal?

Mõnikord kasutatakse sõnu "pingikaabits" ja "tainakaabits" vaheldumisi ja need võivad viidata samale kulinaarsele seadmele, millel on sama otstarve. Nii pingi- kui ka tainakraapijal on käepide ja tera, mida saab köögis kasutada mitmesugusteks tegevusteks, nagu eespool mainitud. Erinevus seisneb selles, et pingikaapijal (mida nimetatakse ka "pinginoaks") on väga õhuke ja terav tera, mis on valmistatud metallist, samas kui tainakaapijad võivad olla valmistatud plastist.

Taignakaabits on suurepärane täiendus teie küpsetamistarvikute kollektsiooni ja see on ka suurepärane kingiidee igale küpsetamise entusiastile.

Saate vaadata meie valikut kõrgekvaliteedilisi tainakraabitsaid alates de Buyer ja teistelt tuntud tootjatelt.