Tainarullid

1 items total
Taignarull NBA141 50 cm, bambus, Pebbly
27,16 €
PEBB3760132813851

Rullimisnõelad - annavad tainale soovitud paksuse ja tekstuuri

Milleks kasutatakse valtsimisnööre?

Nael on silindrikujuline köögivahend, millel on mõlemas otsas kaks käepidet ja mida kasutatakse taina lapitamiseks ja vormimiseks . Küpsetamisel, aga ka toiduvalmistamisel (näiteks pelmeenide valmistamisel) kasutatakse valtsimisnööre sageli selleks, et rullida tainas soovitud paksuseni küpsiste, kondiitritoodete jne jaoks. Pagarid kasutavad sageli veeretusvahendit koos tainakäärimise ja küpsetusplaadiga.

Veebilehel Kulina pakume teile kvaliteetseid valtsimisnööre, sealhulgas valtsimisnööre tuntud kaubamärgilt Joseph Joseph mis aitavad teil tänu reguleeritavatele ketastele ja integreeritud mõõdupuudele rullida tainast soovitud paksuse ja suurusega.

Millised on 2 tüüpi rullimisnööre?

On olemas kahte peamist tüüpi valtsimisnööre, milleks on varda tüüpi valtsimisnööbid ja prantsuse stiilis valtsimisnööbid.

Saabastega valtsimisnõelad: Need valtsimisnööbid on sageli pika ja kitsa silindrikujulised ning valmistatud täispuidust või metallist. Neid on lihtne kasutada ja need sobivad ideaalselt mitte ainult õrna kondiitritaina rullimiseks, vaid ka kõvade toiduainete, näiteks mandlite, küpsiste ja kreekerite purustamiseks. Mõlemas otsas olevad käepidemed muudavad rullimise lihtsaks ning tagavad mugava haarde ja täieliku kontrolli.

Prantsuse stiilis rullimisnõelad: Need valtsimisnööbid on koonilise kujuga, kitsamate otste ja paksema keskosaga ning sageli valmistatud ühest puutükist. Neil puuduvad käepidemed ja selle asemel kasutavad nad taina rullimiseks veeretamise raskust ja kasutaja survet.

Kas valtsimisnõu peaks olema raske?

Vastus on... see sõltub! Raskem valtsimisnõu aitab avaldada tainale suuremat survet, mis võib olla kasulik paksema tainaga töötamisel. See võib olla kasulik ka siis, kui püütakse siluda tainast, mis on elastne.

Õrnade tainaste, näiteks lehttaigna või füllotaina puhul on aga parem kasutada kergemat rulli, sest sellega on lihtsam manipuleerida. Samuti nõuab kergem valtsimisnõu vähem pingutust ja seda on mugavam kasutada.

Kokkuvõtteks võib öelda, et täiusliku valtsimisnõu valik sõltub teie isiklikest eelistustest, teie kõige populaarsematest retseptidest ja tulemustest, mida soovite saavutada.

Ja kui olete küpsetamise fänn, vaadake kindlasti meie küpsetamistarvikute pakkumist, et leida parimaid ja praktilisi küpsetusvahendeid.