Toiduhakkurid ja peenestid

1 items total
Manuaalne toidulõikur MULTI must, 0,9 l, WMF
44,53 €
WM1876786040

Toiduhakkurid ja -purustajad - kiire ja tõhus seade toidu tükeldamiseks

Mis on toiduhakkur?

Toiduhakkur on köögiriist, mida kasutatakse toidu kiireks ja tõhusaks peenestamiseks ja tükeldamiseks. See koosneb tavaliselt lõiketeradega varustatud mahutist ja kaanest. Kui kasutaja asetab tükeldatava toidu mahutisse ja lülitab seadme sisse, tükeldatakse toit kiiresti väiksemateks tükkideks.

Toiduhakkuriga saab hakkida mitmesuguseid koostisosi, näiteks puuvilju, köögivilju, pähkleid ja maitsetaimi. Hakkurid säästavad aega ja vaeva köögis ning on eriti kasulikud selliste toitude nagu salatid või seguröögid koostisosade valmistamiseks.

Pakume laias valikus toiduhakkureid ja purustusseadmeid aadressil Kulina, sellistelt tuntud tootjatelt nagu KitchenAid, Tefal, ja WMF.

Mis vahe on toiduhakkuril ja köögikombainil?

Toiduhakkurid ja toiduprotsessorid on mõlemad köögiseadmed, mida kasutatakse koostisosade tükeldamiseks, viilutamiseks ja jahvatamiseks. Need kaks seadet erinevad siiski mõnes olulises osas oluliselt.

Toidutöötlusmasin on keerulisem seade kui toiduhakkur. Toiduhakkureid kasutatakse tavaliselt kiirete ja täpsete ülesannete täitmiseks, näiteks pähklite, sibula või küüslaugu tükeldamiseks. Samuti aitavad nad valmistada väikestes kogustes salatikastmeid, pestot ja salsat.

Võrreldes hakklihamasinaga on köögikombain suurem ja võimsam seade. See sisaldab mootorit, mis ajab mitut lisaseadet ja tera, mis võimaldab teil teha rohkem erinevaid töid. Toiduprotsessoriga saab ka tainast sõtkuda ning toitu tükeldada, tükeldada, tükeldada, püreestada ja segada.

Milliseid köögivilju või toiduaineid saab hakkida elektrilise hakkuriga?

Elektrilise hakklihamasinaga saab kiiresti ja lihtsalt hakkida mitmesuguseid köögivilju. Mõned köögiviljad, mida saab tükeldada elektrilise toiduhakkuri abil, on sibul, küüslauk, porgandid, seller, roheline paprika, brokoli, lillkapsas, kapsas, suvikõrvits, kartul, bataat, tomatid, seened, rohelised oad, herned, mais, spinat, lehtkapsas, salat, redised jne.

Oluline on meeles pidada, et mõned köögiviljad võivad vajada elektrilises hakklihamasinas hakkimisel veidi rohkem ettevaatust, kuna need võivad lõpuks liiga peeneks hakitud või püreeks muutuda.

Pea meeles, et köögiviljad tuleks tükeldada nende söömise aja lähedal, sest liiga kaugele ette tükeldamine kaotab osa nende toiteväärtusest. Teisest küljest võib mõnede köögiviljade, nagu seller, salat ja pastinaak, tükeldamine suurendada nende polüfenoolisisaldust.

Kui vajate veel tööriistu värskete või keedetud köögiviljade töötlemiseks, vaadake meie köögiruutide ja -laastude, lõikelaudade, presside ja pressimisseadmete pakkumist.