Toidutermomeetrid

2 items total
Grilli kaane termomeeter, Outdoorchef
27,13 €
ODCH1821166
Veinitermomeeter 20 cm, L'Atelier du Vin
65 €
LADV952483

Toidutermomeetrid – parim viis küpsusastme jälgimiseks

Mis on toidutermomeeter?

Toidu termomeeter on seade, mida kasutatakse toidu temperatuuri mõõtmiseks, et tuvastada, kas see on saavutanud nõutava küpsusastme, või kontrollida pliidi ja külmkapi töötamist õigel temperatuuril.

Millised on toidutermomeetrite tüübid?

Toidutermomeetreid on mitut tüüpi, mis erinevad oma funktsiooni, disaini ja mõnikord ka eesmärgi poolest:

Digitaalne lihatermomeeter

Lihatermomeetri abil saate usaldusväärselt grillida liha, küpsetada kalafileed, seakarbonaadi, kanarinda või valmistada sobiva küpsusastmega steike.

Nõelaga termomeeter

Nõelte või sondidega termomeetrid on kaasaskantavad digitaalsed seadmed, mida kasutatakse toiduainete (nt liha, vorsti, juustu, tomatite jne) temperatuuri tuvastamiseks. Tänu oma kompaktsele suurusele, kiirele reaktsiooniajale ja võimalusele tuvastada objekti temperatuuri ilma otsese puudutuseta, on sondiga termomeetri kasutamine uskumatult lihtne.

Juhtmevabad toidutermomeetrid

Juhtmevabad nutikad toidutermomeetrid võimaldavad teil temperatuuri kaugelt jälgida, muutes need suurepäraseks vahendiks toiduvalmistamisel õues (grillimine, lõkkel küpsetamine, tule kohal pajas küpsetamine jne). Need termomeetrid pole mitte ainult nutikad, vaid ka kasutajasõbralikud.

Veinitermomeeter

Veinitermomeetri kasutamine on üsna lihtne. Veini temperatuuri saab kontrollida isegi pudelit avamata. Lihtsalt keerake termomeeter ümber pudeli nagu käekell ja saate temperatuuri mõne aja pärast digitaalekraanilt teada.

Kõik need toidutermomeetrid leiate ka Kulinast. Oleme tuntud oma usaldusväärsete, kvaliteetsete köögitarvete ja -tehnika poolest ja usaldusväärsete ja kvaliteetsete kööginõude ja kodumasinate poolest, mis pärinevad sellistelt kaubamärkidelt nagu WMF, de Buyer ja paljud teised.

Köögitaimer on hea lisand toidutermomeetritele. Köögitaimer on tööriist, mida saab seadistada teatud arvuks minutiteks ja mis pärast määratud aja möödumist annab kellahelina või surinaga märku aja lõppemisest. Kuumade roogade valmistamisel peaksite kasutama ka kuumaaluseid , et kaitsta oma lauda kahjustuste ja kulumise eest ja ahjukindaid käte kaitsmiseks.

Ja kui otsite toidutermomeetrit grilli- või lihasõpradele, vaadake ka meie grillimistarvikute pakkumist, et kogemust veelgi meeldivamaks muuta.