odpocet
5 päeva jooksul
12 tunni pärast
35 minuti pärast
39 sekundi pärast

Universaalsed praepannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
34 kaupu kokku
Hõbe Kustuta filtrid
Mittenakkuv pann PROFIRESIST 28 cm, koos pööramisseadmega, WMF WM1756289990
Mittenakkuv pann DUETTO+ G7320734 30 cm, roostevaba teras, titaan, Tefal TEFG7320734
Pannid DEVIL, 2-osaline komplekt, 24 ja 28 cm, WMF
171 €
WM741609990
Mittenakkuv pann DUETTO+ G7320434 24 cm, roostevaba teras, titaan, Tefal TEFG7320434
Pannid PERMADUR ADVANCE, 2 tk komplektis, 28 ja 24 cm, WMF
171 €
WM775024021
Pann MINERAL B LOQY 24 cm, hõbedane, teras, de Buyer
81,99 €
DB566424
Mittenakkuv pann DUETTO+ G7320634 28 cm, roostevaba teras, titaan, Tefal TEFG7320634
Hautamispann ALCHIMY 24 cm, 2,5 l, ümar, roostevaba teras, de Buyer DB360424
Praepann ALCHIMY 32 cm, roostevaba teras, de Buyer
202 €
DB360432
Praepann PRO 24 cm, roostevaba teras, Zwilling
84,32 €
ZW65128240
Pann ALCHIMY LOQY 24 cm, hõbedane, roostevaba teras, de Buyer DB366324
Mittenakkuv pann DURADO 32 cm, WMF
121 €
WM748326021
Mittenakkuv pann PRO 26 cm, Zwilling
108 €
ZW65129260
Mittenakkuv pann INTUITION B8170644 28 cm, roostevaba teras, Tefal TEFB8170644
Mittenakkuv pann INTUITION B8170444 24 cm, Tefal
20,34 €
TEFB8170444
Mittenakkuv pann COOK EAT B922020420 cm, roostevaba teras, Tefal TEFB9220204
Mittenakkuv pann PRO 20 cm, Zwilling
89,57 €
ZW65129200
Pann MINERAL B LOQY 28 cm, hõbedane, teras, de Buyer
102 €
DB566428
Pann DEVIL, 2 tk komplektis, hõbe, roostevaba teras, WMF WM733026299
Mittenakkuv pann PICO 16 cm, Zwilling
40,10 €
ZW66659160
Universaalne pann PRO 20 cm, Zwilling
74,58 €
ZW65128200
Mittenakkuv pann COOK EAT B9220404 24 cm, roostevaba teras, Tefal TEFB9220404
Pannid CENIT 28 cm + CATANIA 24 cm, 2-osaline komplekt, Fissler FS045353021000
Pannid INTUITION B817S255, 2 tk komplektis, Tefal
42,64 €
TEFB817S255
Up
Veel tooteid

Pannid – milliseid panne on kõige parem praadimiseks?

Pannid on igas köögis hädavajalikud. Kõige levinumad pannitüübid on alumiinium-, roostevaba teras-, vask- või malmpannid. Igal materjalil on omadused ja eelised. Saate neid lugeda allpool või meie täielikust pannide juhendist siit.

Millised on parimad pannid ja mis tüüpi toitude jaoks need sobivad?

  • Roostevabast terasest praepannid: sobivad peaaegu igasuguste toitude praadimiseks, küpsetamiseks või pruunistamiseks. Need on praktiliselt hävimatud ja tagavad suurepärase soojusjaotuse.
  • Alumiiniumpannid sobivad suurepäraselt üksikute lihatükkide, steikide, hamburgerite või munade praadimiseks. Alumiiniumpannid on kerged ja juhivad hästi soojust, aga pidage meeles, et need ei hoia seda eriti hästi. Seega, kui lisate kuumale pannile toitu, kõigub temperatuur.
  • Malmpannid sobivad kõige paremini steikide valmistamiseks, aga ka mitmesuguste toitude praadimiseks ja küpsetamiseks. Siiski peaks meeles pidama, et te ei tohiks neid kasutada selliste toiduainete puhul nagu tomatid ja muud happelised koostisosad, õrn kala, munad või kleepuvad magustoidud.
  • Vaskpannid kuumenevad ja jahtuvad kiiresti, näevad ilusad välja ja on suurepäraseks kaunistuseks igale köögile. Need sobivad ideaalselt toitude valmistamiseks, mis nõuavad pidevat kuumust ja täpset temperatuuri reguleerimist (nagu kala, kastmed või maiustused, näiteks karamell), kuid neid ei tohiks kasutada koos happeliste koostisosadega, nagu sidrunimahl, vein või tomatid.

Õige panni ostmine sõltub ka sellest, millist toitu sa tavaliselt praed, millist tüüpi pliiti sa kasutad ja kui paljudele inimestele sa tavaliselt süüa valmistad. Samuti võid vaadata meie wokpannide ja grillpannide valikut.

Kas mittenakkuvad pannid sobivad praadimiseks ja miks professionaalsed kokad neid ei armasta?

Mittenakkuvad pannid on väga mugavad ja neid on lihtne kasutada ning paljudele meeldib neid kasutada mitmesuguste kulinaarsete ülesannete jaoks, sealhulgas praadimiseks, küpsetamiseks või hautamiseks. Sellegipoolest peate teadma, et need on tavaliselt väga õrnad ja nende mittenakkuvat katet on lihtne rikkuda, kui kasutate vale kööginõud või liiga tugevaid abrasiivseid kemikaale. See on põhjus, miks professionaalsed kokad neid ei kasuta professionaalsetes köökides või restoranides, kus panne pidevalt kasutatakse.

Kvaliteetsed mittenakkuvad pannid on siiski suurepärased tööriistad koduseks kasutamiseks ning roostevaba terase ja mittenakkuvate omaduste kombinatsioon on ideaalne igat tüüpi kodukokkadele, sealhulgas täielikele algajatele. Kasutage oma mittenakkuvaid panne eriti munatoitude, köögiviljade, linnuliha ja õrna kala valmistamisel.

Kõik, mida peate mittenakkuvate pannide kohta teadma

Kui tihti peaks mittenakkuvaid panne vahetama?

Mõnede üldiste reeglite kohaselt peaks neid vahetama umbes iga viie aasta tagant, kuid aeg-ajalt peaksite oma panni kontrollima. Kui märkate, et see on deformeerunud, kriimustatud või värvi muutnud, peaksite selle kasutamise kohe lõpetama.

Millised pannid on parimad?

Kulinast leiate palju usaldusväärseid ja kvaliteetseid panne tuntud tootjatelt nagu Zwilling, Fissler, Woll või WMF. Valik sõltub sellest, millist materjali eelistate ja kui palju olete valmis panni investeerima. Valige Tefal, kui otsite soodsat mittenakkuva pinnaga panni, või kaaluge de Buyer panni, kui soovite investeerida legendaarse Prantsuse tootja esmaklassilisse panni.

Kuidas oma pannide eest hoolt kanda?

Igal materjalil on omad eripärad ja seetõttu vajab see individuaalset hoolt:

  • Kasutage mittenakkuvate pannide puhul ainult silikoonist kööginõusid.
  • Peske panne alati käsitsi, ärge kasutage tugevaid puhastusvahendeid ega küürimislappe.
  • Kuivatage pannid kohe pärast pesemist.
  • Vältige suuri temperatuurimuutusi (ärge kunagi pange kuuma panni külma vee alla).
  • Püüdke vältida happelisi toite ja aerosoolseid toiduvalmistamisspreisid.
  • Pärast kuivatamist määrige pann õhukese õlikihiga.
  • Hoidke panne õigesti.
Kõik õige pannihoolduse kohta