Universaalsed praepannid

44 items total
Teraspann CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
59,41 € –22 %
45,90 €
DB511028
Universaalne pann BLUE CARBON 26 cm, sinine teras, de Buyer DB3502408
Mini praepann 14 cm, De Buyer
Mini praepann 14 cm, De Buyer
Veebis laos (>5 pcs)
46,20 €
DB814014
Universaalne pann BLUE CARBON 24 cm, sinine teras, de Buyer DB3502407
Universaalne pann BLUE CARBON 28 cm, sinine teras, de Buyer DB3502409
Minipann 12 cm, De Buyer
Minipann 12 cm, De Buyer
Veebis laos (3 pcs)
55,20 €
DB814012
Väli praepann FP30 30 cm, malm, Petromax
51 € –13 %
44 €
PET700167
Universaalne pann BLUE CARBON 32 cm, sinine teras, de Buyer DB3502410
Universaalne pann BLUE CARBON 20 cm, sinine teras, de Buyer DB3502406
212761 univerzalni panev adamant comfort 32 cm cerna hlinik fissler FS159105321000
Väli praepann FP40 40 cm, malm, Petromax
85 € –18 %
69 €
PET700204
Väli praepann FP35 35 cm, malm, Petromax
62 € –16 %
52 €
PET700181
Pannikomplekt CENIT, 2 tk komplektis, Fissler
118 €
FS45301021000
Väli praepann FP25 25 cm, malm, Petromax
43 € –11 %
38 €
PET730560
Universaalne pann EDO 20 cm, 1 l, must, Alessi
76 €
ALPU11320B
Hautamispann EDO 28 cm, must, Alessi
120 €
ALPU11428B
Pannid CENIT 28 cm + CATANIA 24 cm, 2-osaline komplekt, Fissler FS045353021000
Mittenakkuv pann CENIT 20 cm, Fissler
45,03 €
FS45300201000
Universaalne pann LEVITAL+ FLAT 28 cm, must, alumiinium, Fissler FS110100281000
Mittenakkuv pann INGENIO UNLIMITED L7630632, 28 cm, Tefal
51,87 €
TEFL7630632
186563 smeckff2801blm 1
149 €
SMECKFF2801BLM
Up
More products

Praepannid - millised on parimad pannid?

Praepannid on igas köögis kohustuslikud. Kõige sagedamat tüüpi praepannid on alumiiniumist, roostevabast terasest või malmist pannid. Igal materjalil on oma iseloomustus ja eelised, millest saate lugeda altpoolt või või meie täielikust pannide juhisest siit. Samuti võite vaadata meieparimaid praepanne siit ning näha mida teised kliendid endale valisid.

Millised on parimad pannid ning millise toidu jaoks need sobivad?

  • roostevabast terasest praepannid: pea kõigi toitude jaoks, mida tahate praadida, pruunistada või kõrvetada, on need praktiliselt hävimatud ning materjal pakub ülimat sooja jaotust
  • alumiiniumpannid on parimad individuaalsete liha, steikide, burgerite või muna praadimiseks. Alumiiniumpannid on kerged ning väga head kuumuse jaotaimses, aga pidage meeles, et nad ei pea väga hästi soojust, seega muutub kuumale pannile toitu lisades temperatuur
  • malmist pannid on parimad steikide jaoks, aga ka praadimiseks ning eri tüüpi toidu kõrvetamiseks. Siiski peaksite meeles pidama, et ei kasutaks neid toitude jaoks nagu tomatid ja muud happelised koostisosad, delikaatne kala, munad või kleepuvad magustoidud
  • malmist praepannid kuumenevad ja jahtuvad kiirelt, näevad välja ilusad ning on suurepärased dekoratsioonid igasse koju, ideaalsed toitude küpsetamiseks, mis vajavad ühtlast kuumust ja temperatuuri kontrolli (kala, kastmed või magustajad nagu karamell), kuid neid ei tohiks kasutada happeliste koostistega nagu sidrunimahl, vein või tomatid

Õige praepanni ostime sõltub ka, millist toitu tavaliselt praete, millist ahju kasutate ning kui paljudele süüa teete.

Kas mittenakkuvad pannid on praadimiseks head ning miks professionaalsed kokad neid vihkavad?

Mittenakkuvad pannid on väga mugavad ning lihtsad kasutada ning paljud inimesed armstavad neid kasutad erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks, kaasa arvatud praadimine, pruunistamine või hautamine. Aga te peate teadma, et need on tavaliselt väga delikaatsed ning nende mittenakkuvat katet on lihtne hävitada, kasutades valesid köögiriistu või liiga tugevaid, abrasiivseid kemikaale. See on põhjus, miks professionaalsed kokad ei kasuta neid professionaalsetes kööldes või restoranides, kus praepanne kasutatakse kogu aeg.

Mittenakkuvad pannid on ideaalsed tööriistad kodus kasutamiseks ning kombinatsioonis roostevabast terasest ning mittenakkuvate funktsionaalidega on ideaalne igat sorti kodukokkadele, kaasa arvatud algajad. Kasutage oma mittenakkuvaid panne, eriti munaroogade, kööviljade, kana ja delkikaatse kana jaoks

Kui tihti mittenakkuvaid panne asendada?

Vastavalt üldreeglitele peaksite need asendama ligikaudu iga viie aasta tagant, aga võite ona panni aeg-ajalt üle vaadata ning kui märkate, et see on kulunud, kraabitud või värv ivahetanud, siis peaksite selle kasutamise kohe lõpetama.

Millised pannid on parimad?

Kulina leiab mitmeid usaldusväärseid, kõrgekvaliteedilisi panne tuntud tootjatelt nagu Zwilling, Fiskars, Fissler, Woll or WMF.Valik oleneb sellest, mis materjali eelistate ning kui palju raha tahate panni investeerida. Valige Tefal kui otsite odavat mittenakkuvat panni või valigede Buyer kui saate lubada preemium panni legendaarselt Prantsuse tootjalt.

Kuidas pannide eest hoolitseda?

Kui investeerite raha kõrgekvaliteedilisse panni, siis peaksite hoolitsema õige viisi eest selle pikaks ja tervislikuks kasutamiseks. Kuidas oma panni hooldada? Järgige neid lihtsaid reegleid, et nautida oma panne pikalt:

  • kasutage mittenakkuvatel pannidel vaid silikoonist spaatleid,
  • peske alati panne käsitsi, ärge kasutage tugevaid pesuvahendeid või svamme,
  • kuivatage oma panne kohe pärast pesemist,
  • vältige suuri temperatuurimuutuseid (ärge pange kunagi kuuma panni külma vee alla),
  • vältige happelist toitu ja aerosoolset küpsetusspreid,
  • katke pann pärast kuivatamist õhukese õlikihiga,
  • hoiustage oma panne õigesti