odpocet
1 päeva pärast
7 tunni pärast
7 minuti pärast
38 sekundi pärast

Universaalsed praepannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
50 kaupu kokku
Must Kustuta filtrid
Teraspann CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
–20 %
53,59 €
66,99 €
DB511028
Pannid INGENIO UNLIMITED L7638942, 3 tk komplektis, must, alumiinium, Tefal TEF2100124925
Väli praepann FP30 30 cm, malm, Petromax
51 €
PET700167
Pann CHOC EXTREME LOQY 28 cm, must, alumiinium, de Buyer
–20 %
155 €
194 €
DB836428
Pannid ADAMANT COMFORT, 2 tk komplektis, must, alumiinium, Fissler FS159105021010
Pannikomplekt PERMADUR INSPIRE 24 cm/28 cm, koos pannilabidaga, WMF WM546034021
Pannid CENIT 28 cm + CATANIA 24 cm, 2-osaline komplekt, Fissler FS045353021000
218258 88005 28cm skillet
Uued kaubad
92 €
CIRC88005
218252 88905 circulon excellence 30cm skillet packaging
Uued kaubad –28 %
74,30 €
104 €
CIRC88905
Hautamispann CENIT 24 cm, 2 l, mittenakkuv, Fissler
49,89 €
FS45300241000
212761 univerzalni panev adamant comfort 32 cm cerna hlinik fissler FS159105321000
Mini praepann 14 cm, De Buyer
–20 %
26,79 €
33,49 €
DB814014
Praepann 26 cm, malm, Staub
173 €
ST1222625
Mittenakkuv pann ADAMANT COMFORT 28 cm, 3,2 l, Fissler
124 €
FS159105281000
Minipann 12 cm, De Buyer
–20 %
Minipann 12 cm, De Buyer
Veebis laos 5 pcs
23,59 €
29,49 €
DB814012
Universaalne pann BLUE CARBON 20 cm, sinine teras, de Buyer
–20 %
33,99 €
42,49 €
DB3502406
219857 neprilnava panev early plus b5680683 28 cm cerna hlinik tefal
Uued kaubad
TEF2100119563
Mittenakkuv pann INGENIO UNLIMITED L7630632, 28 cm, Tefal
40,57 €
TEFL7630632
218267 88004 25cm skillet
Uued kaubad
82,35 €
CIRC88004
Mittenakkuv pann INGENIO UNLIMITED L7630432 24 cm, Tefal
34,48 €
TEFL7630432
218255 neprilnava panev infinite 24 cm hlinik circulon
Uued kaubad –28 %
76,95 €
107 €
CIRC80676
Universaalne pann BLUE CARBON 32 cm, sinine teras, de Buyer
–20 %
61,59 €
76,99 €
DB3502410
Universaalne pann BLUE CARBON 26 cm, sinine teras, de Buyer
–20 %
45,59 €
56,99 €
DB3502408
Up
Veel tooteid

Pannid – milliseid panne on kõige parem praadimiseks?

Pannid on igas köögis hädavajalikud. Kõige levinumad pannitüübid on alumiinium-, roostevaba teras-, vask- või malmpannid. Igal materjalil on omadused ja eelised. Saate neid lugeda allpool või meie täielikust pannide juhendist siit.

Millised on parimad pannid ja mis tüüpi toitude jaoks need sobivad?

  • Roostevabast terasest praepannid: sobivad peaaegu igasuguste toitude praadimiseks, küpsetamiseks või pruunistamiseks. Need on praktiliselt hävimatud ja tagavad suurepärase soojusjaotuse.
  • Alumiiniumpannid sobivad suurepäraselt üksikute lihatükkide, steikide, hamburgerite või munade praadimiseks. Alumiiniumpannid on kerged ja juhivad hästi soojust, aga pidage meeles, et need ei hoia seda eriti hästi. Seega, kui lisate kuumale pannile toitu, kõigub temperatuur.
  • Malmpannid sobivad kõige paremini steikide valmistamiseks, aga ka mitmesuguste toitude praadimiseks ja küpsetamiseks. Siiski peaks meeles pidama, et te ei tohiks neid kasutada selliste toiduainete puhul nagu tomatid ja muud happelised koostisosad, õrn kala, munad või kleepuvad magustoidud.
  • Vaskpannid kuumenevad ja jahtuvad kiiresti, näevad ilusad välja ja on suurepäraseks kaunistuseks igale köögile. Need sobivad ideaalselt toitude valmistamiseks, mis nõuavad pidevat kuumust ja täpset temperatuuri reguleerimist (nagu kala, kastmed või maiustused, näiteks karamell), kuid neid ei tohiks kasutada koos happeliste koostisosadega, nagu sidrunimahl, vein või tomatid.

Õige panni ostmine sõltub ka sellest, millist toitu sa tavaliselt praed, millist tüüpi pliiti sa kasutad ja kui paljudele inimestele sa tavaliselt süüa valmistad. Samuti võid vaadata meie wokpannide ja grillpannide valikut.

Kas mittenakkuvad pannid sobivad praadimiseks ja miks professionaalsed kokad neid ei armasta?

Mittenakkuvad pannid on väga mugavad ja neid on lihtne kasutada ning paljudele meeldib neid kasutada mitmesuguste kulinaarsete ülesannete jaoks, sealhulgas praadimiseks, küpsetamiseks või hautamiseks. Sellegipoolest peate teadma, et need on tavaliselt väga õrnad ja nende mittenakkuvat katet on lihtne rikkuda, kui kasutate vale kööginõud või liiga tugevaid abrasiivseid kemikaale. See on põhjus, miks professionaalsed kokad neid ei kasuta professionaalsetes köökides või restoranides, kus panne pidevalt kasutatakse.

Kvaliteetsed mittenakkuvad pannid on siiski suurepärased tööriistad koduseks kasutamiseks ning roostevaba terase ja mittenakkuvate omaduste kombinatsioon on ideaalne igat tüüpi kodukokkadele, sealhulgas täielikele algajatele. Kasutage oma mittenakkuvaid panne eriti munatoitude, köögiviljade, linnuliha ja õrna kala valmistamisel.

Kõik, mida peate mittenakkuvate pannide kohta teadma

Kui tihti peaks mittenakkuvaid panne vahetama?

Mõnede üldiste reeglite kohaselt peaks neid vahetama umbes iga viie aasta tagant, kuid aeg-ajalt peaksite oma panni kontrollima. Kui märkate, et see on deformeerunud, kriimustatud või värvi muutnud, peaksite selle kasutamise kohe lõpetama.

Millised pannid on parimad?

Kulinast leiate palju usaldusväärseid ja kvaliteetseid panne tuntud tootjatelt nagu Zwilling, Fissler, Woll või WMF. Valik sõltub sellest, millist materjali eelistate ja kui palju olete valmis panni investeerima. Valige Tefal, kui otsite soodsat mittenakkuva pinnaga panni, või kaaluge de Buyer panni, kui soovite investeerida legendaarse Prantsuse tootja esmaklassilisse panni.

Kuidas oma pannide eest hoolt kanda?

Igal materjalil on omad eripärad ja seetõttu vajab see individuaalset hoolt:

  • Kasutage mittenakkuvate pannide puhul ainult silikoonist kööginõusid.
  • Peske panne alati käsitsi, ärge kasutage tugevaid puhastusvahendeid ega küürimislappe.
  • Kuivatage pannid kohe pärast pesemist.
  • Vältige suuri temperatuurimuutusi (ärge kunagi pange kuuma panni külma vee alla).
  • Püüdke vältida happelisi toite ja aerosoolseid toiduvalmistamisspreisid.
  • Pärast kuivatamist määrige pann õhukese õlikihiga.
  • Hoidke panne õigesti.
Kõik õige pannihoolduse kohta