odpocet
3 päeva pärast
9 tunni pärast
44 minuti pärast
9 sekundi pärast

vaagnad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
10 kaupu kokku
Pruun Kustuta filtrid
208786 talir na sushi terra 46 x 12 cm seda obdelnik keramika mij MIJC4100
Serveerimistaldrik FROMAGE 18 cm, pruun, puit, Nicolas Vahé NV161601456
Söögitaldrik 27 cm, must/merevaigukollane, Bitz
19 €
BITZ821400
Serveerimistaldrik FROMAGE 13 cm, pruun, puit, Nicolas Vahé
33,59 €
NV161601455
Magustoidutaldrik 17 cm, must/merevaigukollane, Bitz
11,07 €
BITZ14104
Magustoidutaldrik GASTRO 21 cm, must/merevaigukollane, Bitz
15,03 €
BITZ821405
Serveerimistaldrik CARACTERE 35 cm, pruun, REVOL
57,99 €
RV652761
Serveerimistaldrik CARACTERE 30 cm, pruun, REVOL
49,49 €
RV652730
Serveerimistaldrik CARACTERE 30 cm, pruun, REVOL
40,43 €
RV652732

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.