vaagnad

36 items total
Sushi ja sashimi taldrik COBALT BLUE 43 x 22,5 cm, MIJ
74,99 €
MIJC6243
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, valge, keraamika, MIJ MIJC0360
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, must, keraamika, MIJ MIJC0361
Serveerimistaldrik CONTOUR 33 x 10,5 cm, valge, keraamika, MIJ MIJC0364
Sushi ja sashimi taldrik, valge, 22 x 13 cm, MIJ
19,79 €
MIJC0470
Serveerimiskruus CHAWAN MUSHI 130 ml, roosa, keraamika, MIJ MIJC0750
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, sinine, keraamika, MIJ MIJC0363
Tapase taldrik ICE WHITE 16,5 cm, MIJ
8,79 €
MIJC2332
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, roheline, keraamika, MIJ MIJC0362
Sushitaldrik TERRA 46 x 12 cm, hall, ristkülik, keraamika, MIJ MIJC4100
Sushi ja sashimi taldrik 29 x 13 cm, Akane hall, MIJ
21,99 €
MIJC0706
Serveerimistaldrik SAND FADE 29,5 x 12 cm, beež, MIJ
21,99 €
MIJC4050
Sushi ja sashimi taldrik STONE SLAB 35 x 20 cm, MIJ
41,79 €
MIJC0456
Sushi ja sashimi taldrik 33 x 10 cm, must, MIJ
21,99 €
MIJC7852
Serveerimistaldrik AQUA SPLASH 20 x 14 cm, sinine, MIJ
16,49 €
MIJC5428
Sushi ja sashimi taldrik LINES 21 x 13 cm, must, MIJ
16,49 €
MIJC7856
Eelroataldrik ICE WHITE 22 cm, MIJ
10,99 €
MIJC2333
Tapase taldrik ICE PINK 16,5 cm, MIJ
8,79 €
MIJC2676
Magustoidutaldrik AQUA SPLASH 17 x 11 cm, ovaalne, sinine, MIJ MIJC5423
Up
More products

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.