Viilutamisnoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
17 kaupu kokku
217829 platkovaci nuz kanetsugu pro m 21 cm cerna dellinger
Uued kaubad
157 €
DNGR9009
Dranger nuga 1905 21 cm, F.Dick
103 €
FDCK8195621
Viilutamisnuga PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
104 €
ZW31020200
Nikerdamisnuga KINEO 20 cm, WMF
53,39 €
WM1896196032
Viilutamisnuga GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, pruun, Dellinger
30,34 €
DNGRXZB28SC
Viilutamisnuga GOURMET 16 cm, Zwilling
48,34 €
ZW36110161
Viilutamisnuga SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD 21 cm, Dellinger
29,08 €
DNGRXZB9S8S
Viilutamisnuga SUJIHIKI KANETSUN E TSUCHIME 21 cm, pruun, Dellinger DNGRKC955
Viilutamisnuga CLASSIC 26 cm, Wüsthof
125 €
WU452226
Lõikusnuga CLASSIC 23 cm, sakilise teraga, Wüsthof
–5 %
130 €
137 €
WU452323
Jaapani viilutamisnuga NAKIRI OKAMI 22,5 cm, Dellinger
79,30 €
DNGRSXLKHAUS9
Lihanuga IKON 20 cm, Wüsthof
188 €
WU490620
Viilutamisnuga 19 cm, puit, Victorinox
79,29 €
VN5200019G
Viilutamisnuga CARBON FRAGMENT 17 cm, must, Dellinger
111 €
DNGRH138S
Viilutamisnuga CLASSIC 18 cm, Wüsthof
104 €
WU455018
Viilutamisnuga GOURMET 20 cm, Zwilling
49,59 €
ZW36110201

Viilutus- ja tükeldusnoad: täpsed tööriistad täiuslike viilude ja portsjonite jaoks.

Viilutus- ja tükeldusnoad on disainitud liha, kala ja muude toiduainete täpseks viilutamiseks õhukesteks viiludeks või ühtlasteks portsjoniteks. Nende spetsiifiline disain võimaldab tooraineid kergesti ja tõhusalt töödelda, mis on vajalik roogade esteetiliseks esitlemiseks.

Viilutus- ja portsjoninoade omadused

  • Pikk ja kitsas tera – võimaldab sujuvaid ja ühtlaseid lõikeid ilma toorainet rebenemata.
  • Terav serv – tagab lõikamisel minimaalse takistuse ja täpsed tulemused.
  • Ergonoomiline käepide – tagab töö ajal mugava ja turvalise haarde.
Meie soovitus
Loe ka
->
platkovaci nuz
Viilutus- ja portsjoninoad: valiku juhend
Liha ja kala täpseks ja lihtsaks tükeldamiseks – selleks otstarbeks on viilutus- ja portsjoninoad loodud. Kuidas valida laias valikus see kõige parem?

Parimad viilutus- ja portsjoninugade kaubamärgid

Kvaliteetse viilutus- või portsjoninoa valimisel soovitame järgmisi kaubamärke:

  • Dellinger – Tšehhi kaubamärk, mis on spetsialiseerunud üliteravate ja täpse viimistlusega nugade tootmisele. Nende viilutusnoad ühendavad traditsioonilist käsitööd kaasaegsete materjalidega, tagades pika eluea ja töökindluse.
  • WÜSTHOF – Saksa kaubamärk pikaajalise traditsiooniga, mis on tuntud oma täpsuse ja kvaliteetse terase poolest. Nende portsjoninoad on populaarsed nii professionaalsete kokkade kui ka toiduvalmistamise entusiastide seas.
  • Zwilling – veel üks mainekas Saksa bränd, mis ühendab traditsioonilise käsitöö kaasaegsete tehnoloogiatega. Zwillingu viilutus- ja portsjoninuge hinnatakse nende vastupidavuse ja ergonoomilise disaini poolest.

Nõuanded viilutus- või portsjoninoa valimiseks

  • Kasutusotstarve – kaaluge, milliste konkreetsete ülesannete jaoks te nuga kõige sagedamini kasutate, ja valige vastavalt sobiv tüüp.
  • Tera materjal – eelistage kvaliteetsest roostevabast terasest nuge, mis tagavad korrosioonikindluse ja pika eluea.
  • Ergonoomika – ergonoomiline käepideme disain tagab mugavuse ja ohutuse töötamisel.

Investeering kvaliteetsesse viilutus- või portsjoninoasse mainekalt brändilt lihtsustab toidu valmistamist ja tagab täpsed tulemused. Olenemata sellest, kas olete professionaalne kokk või entusiastlik amatöör, on õige tööriist köögis edu saavutamiseks hädavajalik.