Wokipann DIAMOND LITE 30 cm, eemaldatav käepide, titaan, WOLL
Code: WL11030DPSRelated products
Product detailed description
Oluline! Toiduvalmistamine toiduvalmistamisvahenditega WOLL on nagu kunst, mida õigesti tehes saate parimad osad. Seetõttu lugege palun nende nõuetekohase kasutamise kohta WOLL juhiseid, mis asuvad käesoleva kirjelduse lõpus. ↓↓↓
Saksa brändi WOLL esmaklassilised mittekleepuvad titaanpannid eemaldatava käepidemegaDiamond Lite on ideaalsed tervislikuks ja energiasäästlikuks praadimiseks vähese või üldse mitte rasvaga tänu spetsiaalsele mittekleepuvale pinnale. Topeltkarastatud teemantpinnaga pind on väga heade mittekleepuvate omadustega ja väga kriimustuskindel. Pannid on kergesti puhastatavad ja taluvad hõlpsasti nõudepesumasinas pesemist või näiteks metallist kööginõudega töötamist.
Lisaks äärmiselt vastupidavale mittekleepuvale pinnale hindate väga kiiret soojusülekannet kogu panni pinnal, mille tagavad spetsiaalne 6-kihiline materjal ja kvaliteetselt töödeldud põhi. Pannid sobivad küpsetamiseks ahjus kuni 250 °C ja kõikidel pliiditüüpidel, välja arvatud induktsioonpaneelidel.
Diamond Lite pannid on varustatud praktiliste eemaldatavate käepidemetega. Tänu nutikale tehnilisele disainile mahuvad need pärast käepidemete eemaldamist hõlpsasti köögivalamu, nõudepesumasina või isegi väiksema ahju sisse. See säästab ladustamise ajal ruumi. Eemaldatava soojusisolatsiooniga käepideme patenteeritud mehhanism tagab mugava käsitsemise. Käepideme või käepidemete kandev osa on valatud panni valuvormi sisse. Need moodustavad ühtse terviku, mis tagab kindla kinnituse. Eemaldatavate käepidemetega pannid sobivad eriti hästi väikeste lastega peredele, sest käepidemed ei ulatu läbi pliidi või tööpinna.
WOLL professionaalsed valutooted on nüüdseks tippkvaliteedi sünonüümiks. Sellel on kauakestvad mittekleepuvad pinnad, maitsekas disain ja parimad võimalikud toiduvalmistamise tulemused.
Diamond Lite seeria
- Premium titaanist toiduvalmistamisvahendid tervislikuks, rasvavabaks toiduvalmistamiseks, patenteeritud tootmine
- Käsitsi valatud, ühes tükis, et tagada suurem mehaaniline ja kuumakindlus
- Ühendab käsitööoskuse ja uuenduslikud tehnoloogiad
- Vastupidav, mõõtmete poolest stabiilne, sobib tänu oma kvaliteedile professionaalsetele kokkadele
- Sertifitseeritud eemaldatavad pannikäepidemed - lihtne, praktiline ja ohutu
- Ruumisäästlik hoiustamiseks, saab kasutada ahjus küpsetamiseks (ilma eemaldatava käepidemeta)
- Lastele mõeldes vähendab see ohtusid, mis on seotud pliidi kohale ulatuvate käepidemetega
- Eriti vastupidav mittekleepuv pind tervislikuks, rasvavabaks toiduvalmistamiseks
- Topeltkarastatud, kriimustuskindel, valmistatud ilma PFOA-ta
- Tänu kõrgele pinnakindlusele saab kasutada isegi metallist köögitarbeid
- Sobib õrnade toitude valmistamiseks ja praadimiseks kõrgel temperatuuril
- Väga kiire soojusülekanne kogu pinnal
- Säästab kuni 1/3 energiat võrreldes traditsiooniliste roostevabast terasest pannidega
- Umbes 8 mm paksune põhi, kõigi soojusallikate jaoks, välja arvatud induktsioonkuumutus
- Tugevdatud servad parema löögikindluse tagamiseks
- Kujundatud lihtsaks valamiseks ilma tilkumiseta
- Nõusid on väga lihtne puhastada, nõudepesumasinas pestavad
Kasutatud tehnoloogiad ja materjalid
WOLL professionaalsed valutooted esindavad tooteid "Made in Germany", mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga. Seda jälgitakse pidevalt ka tootmisprotsessi ajal. WOLL kasutatavad tehnoloogiad on samuti keskkonnasõbralikud ja madala süsinikdioksiidiheitega. Kõik WOLL kõrgekvaliteedilisest kultiveeritud alumiiniumisulamist valmistatud nõud valatakse käsitsi, mis eristab neid tavapärasest anonüümsest tehasetootmisest. Aeglane käsitsi valamine takistab õhutaskute tekkimist, mis vähendavad materjali kvaliteeti.
Saadud alumiiniumvalule kantakse veel mitu kihti, et suurendada sööginõude mittekleepuvust ja vastupidavust. Enne seda on selle pind aga mitu korda liivapritsitud. Järgmises etapis karestatakse panni või poti korpus titaaniosakestega ja põletatakse plasmadüüsiga äärmuslikel temperatuuridel üle 20 000 °C. Nõud on seega mõõtmete poolest stabiilsed ja vastupidavad mehaanilistele kahjustustele. Teine kiht kaitseb materjali korrosiooni eest, samas kui kolmas kiht tagab suurepärased antiadhesiivsed omadused. Viimane pealmine karastatud kiht on mittekleepuv, kahekordselt karastatud, kasutades teemantosakesi, mis on kõige kõvem mineraal planeedil. Oma erakordsete omaduste tõttu on see kaitstud tootmissaladusega.
Tänu spetsiaalsele tootmisprotsessile peab kvaliteetne mittekleepuv pind vastu nõudepesumasinas pesemisele või isegi metallist köögitööriistade kasutamisele. (Pikema kasutusaja tagamiseks soovitame siiski kasutada õrnemaid puidust või silikoonist nõusid.) WOLL spetsiaalselt karastatud mittekleepuv pind on tõestatud, et see on tervislik vähese või üldse mitte rasvaga toiduvalmistamiseks. See on ohutu ja PFOA-vaba. Saadud toidud on nii vitamiinirikkad. Tänu oma kuumakindlusele kuni 250 °C sobib see mitte ainult õrnade toitude, vaid ka kõrgetel temperatuuridel praadimiseks. Diamond Lite'i toidunõud taluvad väga hästi ka temperatuurišokke ja neid saab isegi kiiresti kuumutada ilma rasva kasutamata. Tänu oma suurepärasele mittekleepuvale omadusele on nõud väga hõlpsasti puhastatavad.
Juhised WOLL vahendite õige kasutamise kohta WOLL
WOLL-Profi-Gussi toidunõud kuumenevad väga kiiresti, seega on oluline, et praadimisel hoitakse õiget temperatuuri.
Rasvas või õlis praadimisel või küpsetamisel kuumutage WOLL-Profi-Guss toidunõud põhjalikult:
- Kuumutage tühja WOLL-Profi-Guss lühiajaliselt kõrgeimale seadistusele. Kvaliteetne põhi soojeneb väga kiiresti ja ühtlaselt.
- Keerake aeglaselt soovitud temperatuurile ja lisage rasv või õli ning küpsetusaineid.
- Tehke katse keedukannuga: et teada saada, kas rasv või õli on õigel temperatuuril, hoidke puidust keedukannu kuiva käepideme rasva sees. Kui selle ümber tekivad väikesed mullid, on rasv piisavalt kuum. Rasvast ei tohiks alustada suitsetamist, sest siis hakkab see põlema.
WOLL-Profi-Guss toidunõud sobivad tänu oma kõrgekvaliteedilisele mittekleepuvale pinnale suurepäraselt ka näiteks liha ilma rasvata küpsetamiseks:
- Kui praadite liha ilma rasvata, kuumutage oma WOLL-Profi-Guss toidunõud umbes 2 1⁄2 minutit kõrgeimal seadistusel. Kontrollige, kas pann on korralikult kuumutatud: tilgutage märja sõrmega paar tilka vett pannile - kui tilgad "tantsivad" põhjas, on pannil õige temperatuur; kui need kaovad kohe, on WOLL-Profi-Guss juba liiga kuum.
- Nüüd saate vähendada soojuskoormust umbes kolmandiku võrra.
- Liha peab enne toiduvalmistamist olema toatemperatuuril.
- Nüüd asetage liha WOLL-Profi-Guss tassi - liha jääb alguses veidi kinni.
- Kui see altpoolt veidi lahti läheb, keerake seda ümber ja praadige seda teiselt poolt.
- Seejärel küpsetage või küpsetage liha, kuni see saavutab soovitud küpsusastme. Verine: liha ei avalda vajutamisel vastupanu; keskmiselt küps: kerge vastupanu; küps: liha paindub vaevu, kui seda vajutada.
- Laske lihal pärast küpsetamist 90 °C juures umbes 5 minutit ahjus puhata.
Additional parameters
Category: | Wokipannid |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1.41 kg |
Materjal: | Titaan |
Suurus: | 30 cm |
Tk komplektis: | 1 ks |
Toote tüüp: | Wok |
Kollektsioon: | WOLL Diamond Lite |
Tooteinfo: | Nõudepesumasinakindel |
Margin: | C |
K překladu: | CZ AUTO |
Tootja: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!