odpocet
4 päeva pärast
18 tunni pärast
9 minuti pärast
22 sekundi pärast

Wokipannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
74 kaupu kokku
Wokipann 36 cm, roostevaba teras, WMF
182 €
WM0753576380
Wokipann PROFIRESIST 28 cm, WMF
192 €
WM1756536411
Wok-pann Macau WMF
Wok-pann Macau WMF
Veebis laos 1 pcs
171 €
WM0792566040
Wokipann NANJING 35 cm, koos aurutaja sisend ja kaanega, Fissler
Outlet –15 %
220 €
259 €
FS6833350010
Wokipann PRIMA MATERA 32 cm, vask, de Buyer
969 €
DB624732
Wokipann TITANIUM NOWO 32 cm, käepidemega, titaan, WOLL
131 €
WL11321N
Wokipann CARBONE PLUS 36 cm, teras, de Buyer
110 €
DB511435
Wokipann 30 cm, klaasist kaanega, tumesinine, Staub
239 €
ST1312991
Wokipann TITANIUM NOWO 36 cm, WOLL
146 €
WL11361N
Wokipann MULTIPLY 28 cm, roostevaba teras, WMF
171 €
WM0753506040
Wokipann DIAMOND LITE 32 cm, induktsioonile, titaan, WOLL
128 €
WL1032DPI
Wokipann 30 cm, klaaskaanega, WOLL
100 €
WL1030NC
Wokipann DIAMOND LITE PRO 30 cm, titaan, WOLL
117 €
WL21030DLP
Wokipann INTUITION B8171944 28 cm, Tefal
26,44 €
TEFB8171944
Wokipann COOK EAT B9221904 28 cm, Tefal
26,44 €
TEFB9221904
Wokipann 30 cm, klaasist kaanega, must, Staub
209 €
ST1312923
Wokipann TITANIUM NOWO 36 cm, titaan, WOLL
168 €
WL11361IL
Up
Veel tooteid

Vokk - mis on vokk ja kuidas see välja näeb?

Vokk onsügav ümarapõhjaline pann, mida kasutatakse tavaliselt Hiina kokanduses. Selle kuju muudab selle panniks praadimiseks tehnika, mis üritab praadida liha või köögivilju kõrgel kuumusel segades sagedasti). Vokk on õhukeste seintega ning kausikujuline. Ümer põhi keskendub kuumusele, mis muudab toiduvalmistaimse kiireks ning kasutab suhteliselt vähe õli.

Vokkidel on pikk käepide, mis muudab panni liigutamise lihtsaks, raputades samal ajal koostisosi. Tavaliselt on vokkidel ka vastasküljel väike käepide, mis muudab panni küpsetist köögiletile või lauale liigutamise lihtsaks.

Milleks vokki kasutada? Mida vokis valmistada?

Kui mõtlete, kas vajate vokki ning kas see sobib vaid Hiina roogade jaoks, tahame kinnitada, et traditsionaalse voki unikaalne disain on sobilin ka erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks nagu:

  • praadimine
  • frittimine (õliga)
  • köögivilju või mereande aurutades (kasutades spetsiaalset sisendit)
  • toitu keetes (riis, jne) või suppe valmistades (veega täites)

Kas vokk on tavalisest pannist parem?

Vokk on parem, kui soovite oma koostisosi segades praadida. See võimaldab teil toitu pidevalt visata ja lühendab küpsetusaega, mis kontsentreerib maitseid. Vokis toidu valmistamise võlu on kõrge temperatuur, seega veenduge alati, et soojendate oma vokki enne alustamist keskmisel kuumusel. Vokk pakub lühemat küpsetusaega, sinna mahub rohkem toitu ja see võimaldab valmistada toite vähese õliga, kuid nõuab rohkem oskusi kui tavaline lame pann.

Kas tohin vokki kasutada elektrilise küpsetiga?

Kui soovite kasutada vokki elektripliidil, valige lamedapõhjaline vokk, mitte ümmarguse põhjaga, mis nõuab vokirõngast). Siiski peate meeles pidama, et lamedapõhjaline vokk võib kriimustada pliidi klaaspinda, seega olge ettevaatlik.

In Kulinas pakume erinevaid vokke. Enamikul neist on mittenakkuvad pinnad ja mõni neist on ka titaaniumiga kõvendatud (vaadake vokke)Woll brändilt). Mõned sobivad induktsiooniga ning kui otsite kvaliteetset rauda, valige vokid de Buyer brändilt. Samuti leiate müügihitist vokid siit või lugege meietäielikku pannide ostujuhsit.