Wokipannid

62 items total
Wokipann BLUE CARBON 32 cm, sinine teras, de Buyer
89,59 €
DB3502413
Wokipann MINERAL B 28 cm, hõbe, teras, de Buyer
75,59 €
DB3502368
Wokipann 37 cm, klaasist kaanega, punane, malm, Staub
267 € –16 %
222,20 €
ST1313906
Wokipann TITANIUM NOWO 32 cm, induktsioonile, WOLL
149 €
WL1132IL
Wokipann PRIMA MATERA 32 cm, vask, de Buyer
841 € –34 %
547 €
DB624732
Wokipann TITANIUM NOWO 36 cm, WOLL
146 €
WL11361N
Wokipann TITANIUM NOWO 36 cm, titaan, WOLL
168 € –17 %
139 €
WL11361IL
Wokipann DIAMOND LITE 26 CM, eemaldatav käepide, titaan, WOLL WL11026DPS
Wokipann MULTIPLY 28 cm, roostevaba teras, WMF
168,30 €
WM0753506040
Wokipann ALBA 30 cm, Ballarini
105 € –26 %
77,41 €
BAL1000252
Wokipann TITANIUM NOWO 32 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL11321IL
Wokipann DIAMOND LITE PRO 30 cm, titaan, WOLL
117 €
WL21030DLP
Wokipann TITANIUM NOWO 36 cm, WOLL
142 €
WL1136N
Wokipann ZWILLING PLUS 32 cm, Zwilling
173 €
ZW40992332
Up
More products

Vokk - mis on vokk ja kuidas see välja näeb?

Vokk onsügav ümarapõhjaline pann, mida kasutatakse tavaliselt Hiina kokanduses. Selle kuju muudab selle panniks praadimiseks tehnika, mis üritab praadida liha või köögivilju kõrgel kuumusel segades sagedasti). Vokk on õhukeste seintega ning kausikujuline. Ümer põhi keskendub kuumusele, mis muudab toiduvalmistaimse kiireks ning kasutab suhteliselt vähe õli.

Vokkidel on pikk käepide, mis muudab panni liigutamise lihtsaks, raputades samal ajal koostisosi. Tavaliselt on vokkidel ka vastasküljel väike käepide, mis muudab panni küpsetist köögiletile või lauale liigutamise lihtsaks.

Milleks vokki kasutada? Mida vokis valmistada?

Kui mõtlete, kas vajate vokki ning kas see sobib vaid Hiina roogade jaoks, tahame kinnitada, et traditsionaalse voki unikaalne disain on sobilin ka erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks nagu:

  • praadimine
  • frittimine (õliga)
  • köögivilju või mereande aurutades (kasutades spetsiaalset sisendit)
  • toitu keetes (riis, jne) või suppe valmistades (veega täites)

Kas vokk on tavalisest pannist parem?

Vokk on parem, kui soovite oma koostisosi segades praadida. See võimaldab teil toitu pidevalt visata ja lühendab küpsetusaega, mis kontsentreerib maitseid. Vokis toidu valmistamise võlu on kõrge temperatuur, seega veenduge alati, et soojendate oma vokki enne alustamist keskmisel kuumusel. Vokk pakub lühemat küpsetusaega, sinna mahub rohkem toitu ja see võimaldab valmistada toite vähese õliga, kuid nõuab rohkem oskusi kui tavaline lame pann.

Kas tohin vokki kasutada elektrilise küpsetiga?

Kui soovite kasutada vokki elektripliidil, valige lamedapõhjaline vokk, mitte ümmarguse põhjaga, mis nõuab vokirõngast). Siiski peate meeles pidama, et lamedapõhjaline vokk võib kriimustada pliidi klaaspinda, seega olge ettevaatlik.

In Kulinas pakume erinevaid vokke. Enamikul neist on mittenakkuvad pinnad ja mõni neist on ka titaaniumiga kõvendatud (vaadake vokke)Woll brändilt). Mõned sobivad induktsiooniga ning kui otsite kvaliteetset rauda, valige vokid de Buyer brändilt. Samuti leiate müügihitist vokid siit või lugege meietäielikku pannide ostujuhsit.