Wokipannid

16 items total
Wokipann MINERAL B 28 cm, hõbe, teras, de Buyer
75,59 €
DB3502368
Wokipann EDO 34 cm, 5,8 l, roostevaba teras, Alessi
245 €
ALPU308
Wokipann MINERAL B BOIS 32 cm, hõbedane, teras, de Buyer
115,39 €
DB3502415
Wokipann NANJING 35 cm, koos aurutaja sisend ja kaanega, Fissler FS6833350010
Wokipann MINERAL B BOIS 28 cm, hõbe, teras, de Buyer DB3502414
Wokipann MINERAL B 32 cm, hõbe, teras, de Buyer
99 €
DB3502369
Wokipann PRO 30 cm, Zwilling
Wokipann PRO 30 cm, Zwilling
Veebis laos (>5 pcs)
130 €
ZW65121300
Wokipann INTUITION B8171944 28 cm, Tefal
27,49 €
TEFB8171944
Wokipann ORIGINAL PROFI 32 cm, hõbedane, roostevaba teras, Fissler FS084898320000
Wokipann COOK EAT B9221904 28 cm, Tefal
27 €
TEFB9221904

Vokk - mis on vokk ja kuidas see välja näeb?

Vokk onsügav ümarapõhjaline pann, mida kasutatakse tavaliselt Hiina kokanduses. Selle kuju muudab selle panniks praadimiseks tehnika, mis üritab praadida liha või köögivilju kõrgel kuumusel segades sagedasti). Vokk on õhukeste seintega ning kausikujuline. Ümer põhi keskendub kuumusele, mis muudab toiduvalmistaimse kiireks ning kasutab suhteliselt vähe õli.

Vokkidel on pikk käepide, mis muudab panni liigutamise lihtsaks, raputades samal ajal koostisosi. Tavaliselt on vokkidel ka vastasküljel väike käepide, mis muudab panni küpsetist köögiletile või lauale liigutamise lihtsaks.

Milleks vokki kasutada? Mida vokis valmistada?

Kui mõtlete, kas vajate vokki ning kas see sobib vaid Hiina roogade jaoks, tahame kinnitada, et traditsionaalse voki unikaalne disain on sobilin ka erinevate kulinaarsete ülesannete jaoks nagu:

  • praadimine
  • frittimine (õliga)
  • köögivilju või mereande aurutades (kasutades spetsiaalset sisendit)
  • toitu keetes (riis, jne) või suppe valmistades (veega täites)

Kas vokk on tavalisest pannist parem?

Vokk on parem, kui soovite oma koostisosi segades praadida. See võimaldab teil toitu pidevalt visata ja lühendab küpsetusaega, mis kontsentreerib maitseid. Vokis toidu valmistamise võlu on kõrge temperatuur, seega veenduge alati, et soojendate oma vokki enne alustamist keskmisel kuumusel. Vokk pakub lühemat küpsetusaega, sinna mahub rohkem toitu ja see võimaldab valmistada toite vähese õliga, kuid nõuab rohkem oskusi kui tavaline lame pann.

Kas tohin vokki kasutada elektrilise küpsetiga?

Kui soovite kasutada vokki elektripliidil, valige lamedapõhjaline vokk, mitte ümmarguse põhjaga, mis nõuab vokirõngast). Siiski peate meeles pidama, et lamedapõhjaline vokk võib kriimustada pliidi klaaspinda, seega olge ettevaatlik.

In Kulinas pakume erinevaid vokke. Enamikul neist on mittenakkuvad pinnad ja mõni neist on ka titaaniumiga kõvendatud (vaadake vokke)Woll brändilt). Mõned sobivad induktsiooniga ning kui otsite kvaliteetset rauda, valige vokid de Buyer brändilt. Samuti leiate müügihitist vokid siit või lugege meietäielikku pannide ostujuhsit.