Pannkoogiriiul - 5 põhjust, miks peaks kodus olema üks pannkoogiriiul

Kas tõesti on vaja spetsiaalset pannkoogipanni või saab ka universaalse pannkoogipanniga hakkama? See küsimus vaevab ilmselt paljusid pannkoogisõpru. Meie juhendis püüame selle dilemma lahendada ja ühtlasi anda nõu, kuidas valida endale sobiv pannipann. Et kodused pannkoogid oleksid alati maitsvad!


5 PÕHJUST, MIKS PEAKS KODUS OLEMA PANNKOOGIPLAAT

  1. Täiuslik kuju ja madalad servad, mis võimaldavad hõlpsasti tainast valada ja pannkooke keerata.
  2. Mitmekülgne kasutus - saab kasutada ka omlettide, kartulipannkookide või pannkookide valmistamiseks.
  3. Ergonoomiline käepide mugavaks hoidmiseks ja pannkookide keeramiseks.
  4. Mittekleepuv pind õhukeste pannkookide valmistamiseks ilma põletamise ja rebenemiseta.
  5. Raske metallist põhi optimaalse soojusjuhtivuse ja ühtlase pruunistumise tagamiseks.

Tavalised kõrgete servadega pannkoogipannid ei sobi pannkookide valmistamiseks. Taigna lihtne käsitsemine, oskuslik pööramine ja eelkõige ühtlaselt küpsetatud pannkoogid nagu restoranis on peamised põhjused, miks osta spetsiaalne pannkoogipann. Investeering tasub teile kenasti tagasi.

ENNE VALIKU TEGEMIST KAALUDA MÕNINGAID VÕTMETEGUREID

  • Ühilduvus pliidiga - kas see sobib gaasi-, elektri-, keraamilise või induktsioonpliidi jaoks.
  • Mittekleepuv pind - see on pannkookide valmistamisel hädavajalik, et need ei rebeneks praealusel.
  • Materjal - Valige järeleproovitud materjalidest, nagu teras (raud), titaan ja kvaliteetsed pannid, millel on alumiiniumsüdamik ja vastupidav mittekleepuv pind.
  • Suurus - valige vastavalt oma oskustele ja portsjonite arvule (kõige populaarsem suurus alates 24-30 cm)
  • Panni kõrgus - optimaalne külgede kõrgus on 2 - 10 mm
  • Käepide - pikk, mugav ja isoleeritud, et hoida pannil ka kuumalt.

Valideskvaliteetsed pannkoogipannid suurimat rolli mängib sobiva materjali valik. Igal materjalil on spetsiifilised omadused, mis mõjutavad panni jõudlust. Räägime sellistest materjalidest nagu teras, titaan ja alumiinium.

Ocelové pánve na palačinky

Terasest pannkoogipannid

Terasest pannkoogiplaat - klassikaline ja vastupidav valik, millel on suurepärane soojusjuhtivus ja mis kestab kogu elu.

Titanové pánve na palačinky

Titaanist pannkoogipannid

Titaanist pannkoogiplaat - kerge, väga vastupidav ja lihtne hooldada tänu mittekleepuvale pinnale.

Hliníkové pánve na palačinky

Alumiiniumist pannkoogipannid

Alumiiniumist pannkoogiplaat - kerge, kiire temperatuuri tõusu ja hea soojusjuhtivusega.



Ocelové pánve na palačinky

Terasest pannkoogipannid

Teraspannid (nagu ka raudpannid) on klassikaline ja tõestatud valik maitsvate pannkookide valmistamiseks. Teras on tugev ja vastupidav materjal, mis tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. See kogub hästi soojust ja jaotab seda ühtlaselt kogu pannil. Kvaliteetne teraspann võib kesta terve elu. Panni põletades ja seda regulaarselt kasutades muutub pann loomulikult mittekleepuvaks ja selle omadused paranevad veelgi. Terasest pannkoogipannu investeerimine tasub kindlasti ära.

Terasest pannkoogipannid

Terasest pannkoogipannide eelised ja puudused

Eelised

  • Suur tugevus ja vastupidavus - talub karmi käsitsemist.
  • PFOA-vaba, PTFE-vaba või muud kahjulikud kemikaalid.
  • Loomulikult mittekleepuv (pärast põletamist) ja omadused paranevad kasutamisel.
  • Sobib induktsiooniks - saab kasutada induktsioonpliidil.
  • Suurepärane soojusjuhtivus ühtlaseks soojuse jaotamiseks.
  • Vastupidav konstruktsioon, pikk kasutusiga.

Puudused

  • Roostetamise vastuvõtlikkus, nõuab hoolikat kuivatamist.
  • Ei ole nõudepesumasinas pestav.

Titaanist pannkoogipannid

Titaanist pannid on koos teraspannidega parim valik koksilaadsete pannkookide valmistamiseks. Titaan on tugev, kerge ja juhib suurepäraselt soojust. Titaanist pannid kuumenevad kiiresti ja säilitavad täpse temperatuuri, mis tagab täiusliku tulemuse. Nende eeliseks on ka lihtne hooldus ja puhastamine. Selle materjaliga ei tee te kindlasti midagi valesti.

Titaanist pannkoogipannid

Titanové pánve na palačinky

Titaanist pannkoogipannide eelised ja puudused

Eelised

  • Kõrge kriimustus- ja deformatsioonikindlus - titaan on väga kõva materjal.
  • Lihtne hooldus tänu kvaliteetsele mittekleepuvale pinnale.
  • Aktsepteeritav kaal , mis võimaldab lihtsat käsitsemist.
  • Kaasaegne disain - titaanpannid näevad stiilsed välja.

Puudused

  • Kõrgem ostuhind kui muud materjalid.
  • Halvem soojusjuhtivus kui teras või malm.

Hliníkové pánve na palačinky

Alumiiniumist pannkoogipannid

Panni aluseks on kerge alumiiniumist südamik, millel on erakordsed soojusjuhtivusomadused ja mis jaotab soojust suurepäraselt. Alumiinium ei sobi siiski toiduga kokkupuutumiseks ja seetõttu on see kombineeritud terase ja mittekleepuva pinnakattega. Tulemuseks on pann, mis juhib soojust suurepäraselt, nii et pannkoogid küpsevad ühtlaselt läbi, samas on selle kleepumisvastane pind lihtne käsitseda.

Alumiiniumist pannkoogipannid

Alumiiniumist pannkoogipannide eelised ja puudused

Eelised

  • Ühtlane soojuse jaotumine kogu piirkonnas.
  • Väike kaal lihtsamaks käsitsemiseks.
  • Kiire temperatuuritõus, lühem eelsoojendus.
  • Sobib induktsiooniks - saab kasutada induktsioonpliidil.
  • Taskukohasus - kuulub odavamate panni tüüpide hulka.

Puudused

  • Tundlikkus kriimustustele mittekleepuv pind - Erandiks on kvaliteetsed karastatud sulamid.
  • Odavamate ja õhemate mudelite põhi kipub aja jooksul läbi vajuma.. Pannkoogid ei pruugi ühtlaselt läbi küpseda.

Kas otsite õiget panni, millega kiiresti ja lihtsalt kuldseid pannkooke võluda? Räägime, mida oma kööki sobiva panni valimisel silmas pidada.

3.1 Valige mittekleepuva pinnaga pannkoogiplaat

Selleks, et valmistada maitsvaid ja hea väljanägemisega pannkooke, on oluline valida sobiv, kvaliteetse mittekleepuva pinnaga pann. Soovitatavad tüübid on järgmised:

  • Vastupidava pinnaga terasest ja rauast pannid on väga vastupidavad kõrgetele temperatuuridele ja metallnõude kriimustustele. Pinnakahjustuste pärast ei pea muretsema. Siiski on oluline mainida, et teraspannid muutuvad pärast esmast põletamist mittekleepuvaks. Mida kauem te neid kasutate, seda paremad omadused nad omandavad. Need ei ole siiski nõudepesumasinas pestavad.
  • Mittekleepuva pinnaga titaanpannid on stabiilsed ja säilitavad oma kuju ka kõrgetel temperatuuridel. Pind on vastupidav metalltööriistade kriimustustele.
  • Alumiiniumist mittekleepuva pinnaga pannid kombineerivad kerge alumiiniumsüdamikuga, mis tänu oma erakordsetele juhtivatele omadustele jaotab soojust ideaalselt. Hoolimata odavamate mudelite kleepumisvastase pinna kriimustumise ohust ja panni põhja võimalikust väändumisest, on see siiski hea valik kuldsete ja ühtlaselt küpsetatud pannkookide saavutamiseks.
Vybírejte pánev na palačinky s nepřilnavým povrchem

Zvolte velikost pánve na palačinky podle počtu strávníků

3.2 See sõltub sellest, kui suured pannkoogid teile meeldivad... ja olge ettevaatlik, suurem pann nõuab rohkem oskusi.

Pannkoogivormi valimisel on hea mõte arvestada pannkoogivormi suurusega.

  • Väiksemad pannid: läbimõõduga umbes 24 cm sobivad pannkookide valmistamiseks 1-2 inimesele.
  • Keskbassein: with size about 26, 27, 28 cm on ideaalne 2-3 söögikoha jaoks.
  • Suured pannid:mõõtmete kohta30 cm ja sobib paremini kogu perele või suuremale seltskonnale.

Seega, kui teete pannkooke vaid paarile inimesele, piisab ka väiksemast pannist. Suurema arvu inimeste jaoks hankige suurem mudel, et te ei peaks pliidi ääres igavesti seisma.


3.3. Kontrollige ühilduvust pliidiga, eriti induktsioonpannide puhul

  • Enamik pannid sobivad erinevatele pliitidele - gaasi-, elektri- ja keraamilised pliidid.
  • Tähelepanu, kõik mudelid ei tööta induktsioonil. Kerged alumiiniumpannid ei ole induktsioonile piisavad, kui nende põhi ei ole vähemalt ferromagnetilisest materjalist, st roostevabast terasest, malmist, emailitud metallist jne.
  • Seetõttu kontrollige ostmisel materjali, et vältida asjatuid investeeringuid.
Ověřte si kompatibilitu s varnou deskou, zejména u pánve na indukci

Parimad pannkoogipannid klientide hinnangute järgi

Kulina tipp

Kontrollida sööginõude sobivust magnetiga - kui see kleepub, siis töötab induktsioonipann. Kvaliteetsed mittekleepuvad pannid on ideaalne valik, et tagada pannkookide probleemideta küpsetamine induktsioonpliidil. Meie valikust leiad sobivad mudelid igat tüüpi pliitidele.

Oleme testinud kümneid juhtivate tootjate mudeleid ja võite olla kindel, et oleme välja valinud parimad. Tutvuge meie valikuga, näiteks de Buyer või WOLL.


Pánve na palačinky de Buyer

Pannkoogipannid de Buyer

Prantsuse kaubamärk de Buyer toodab tõeliselt kvaliteetseid terasest (ja rauast) pannkoogipannusid, mis on populaarsed oma erakordsete omaduste poolest. Tänu suurepärasele soojusjuhtivusele kuumenevad need kiiresti ja jaotavad seejärel kuumuse ühtlaselt kogu pinnale. Pannkoogid küpsevad seega täiesti kuldseks, ilma külmade või kõrbenud kohtadeta. De Buyer pannid on ka väga vastupidavad ja peavad vastu sagedasele kasutamisele.

Pannkoogipannid de Buyer


WOLL pannkoogipannid

Saksa esmaklassiline kaubamärk WOLL pakub tippkvaliteedilisi titaanist pannkoogipannusid, millel on mittekleepuv ja kriimustuskindel pind. Tänu uuenduslikule materjalile ja töötlemisele jaotub soojus välkkiirelt kogu panni pinnal. Seetõttu sobivad need ka induktsioonpannid. Lisaks võimaldavad nad säästlikku toiduvalmistamist minimaalse õliga. WOLLi pannid näevad moodsad välja ja nendega on hea töötada.

WOLL pannkoogipannid

Pánve na palačinky WOLL

Klassikaline pannkoogipannid seda on hea valik, aga ausalt - kellel meist on aega ja kannatust teha pannkooke kogu perele? Võib-olla on aeg kaaluda sellise abilise hankimist nagu .pannkoogivalmistajamillega isegi algaja kokk saab hõlpsasti ja kiiresti kuldseid pannkooke valmistada.


Palačinkovače

Pannkoogitegijad

Erinevalt klassikalisest pannist on pannkoogivalmistaja konstrueeritud spetsiaalselt pannkookide kiireks ja lihtsaks valmistamiseks. Miks siis hankida pannkoogivalmistaja?

  • Tänu küpsetuspinna erilisele kujule ja mittekleepuvale pinnale saavutate pannkookide täiusliku pruunistumise ja eraldumise, ilma et peaksite lisama palju õli.
  • Unustage lõputult rebenevad pannkoogid.
  • Pannkoogivalmistaja abil saate oma pannkoogid algusest peale valmis teha ning säästa palju aega ja närve.

Õige mudeli valimisel vaadake selliseid parameetreid nagu võimsus, plaadi suurus, materjal ja viimistlus.. Koduste pannkookide valmistamiseks soovitame näiteks WMF-i tõestatud LONO pannkoogivalmistajat, mis paistab silma oma tugeva konstruktsiooni, suure küpsetuspinna, kuue temperatuuriseadistuse ja lihtsa hoolduse poolest (küpsetuspinda ja töövahendeid saab pesta nõudepesumasinas). Hankige endale suurepärane köögiabiline ja jätke hüvasti murega kõrbemise pärast!

Valige pannkoogivalmistaja

Pannkoogitaigna laialilaotajad

Pannkoogivalmistaja ja pannkoogipanniga võib kaasas olla tainalaotur, mis muudab valmistamise veelgi lihtsamaks. Proovige näiteks WMF Profi Plus pannkoogitaina laoturit.

Pannkoogitaina laialilaotajad on kasulikud mitmel põhjusel:

  • Pannkoogilabidaga saad tainast ühtlaselt kogu pannile laiali.
  • Selle tööriistaga määrimine on kiirem ja lihtsam kui lusika või spaatliga, mis kiirendab oluliselt pannkookide valmistamist.
  • Olenemata sellest, kas küpsetate väikese või suure partii pannkooke, tagab pannkoogilabidas, et kõik pannkoogid on ühesuurused ja -kujulised.

Valige pannkoogitaigna levitaja

Roztírače těsta na palačinky


Kulina tipp

Soovite värskeid pannkooke, härjasilmi või kartulipannkooke? Neid kõiki saab hõlpsasti luua kvaliteetsete pannkoogipannkoogid (pannkook).

Meie nõuanne
Loe Samuti
->
Image
Milleks on praepann ja kuidas valida õige pann?
Lugege kõigi spetsiaalsete pannkoogipannide eeliste kohta. Millal tasub selline panni omada ja kuidas õiget valida?
KKK
Miks jäävad pannkoogid praeplaadile kinni?
Pannkoogid jäävad kinni, kui pannil ei ole kvaliteetne mittekleepuv pind. Soovitatav on kasutada mittekleepuva kattega pannit, et vältida taigna kleepumist.
Millises õlis pannkooke praadida?
Klassikaliselt kasutatakse päevalille- või rapsiõli. Parima tulemuse saavutamiseks soovitatakse aga kasutada searasva, et tagada lihtne käsitsemine pööramisel. Panni katmiseks piisab õhukesest kihist.
Millal pannkooki praeplaadil ümber keerata?
Pannkoogi ümberpööramise õige aeg on siis, kui pannkoogi servad muutuvad kuldpruuniks. Enne ümberpööramist on soovitav kontrollida pannile kinnitumist flipperiga.
Mida teha, kui pannkook katkeb?
Pannkoogi rebenemine tekib siis, kui taina konsistents ei ole sobiv. Õhukest tainast tuleb jahu lisamisega paksendada, samas kui paksu tainast tuleb lahjendada piimaga. Saadud tainas peaks olema paksukoore konsistentsiga.
Millist jahu pannkookidesse panna?
Pannkookide valmistamiseks on soovitatav kasutada tavalist jahu, mis tagab taina ühtlase levimise pannil. Hädaolukorras võib kasutada ka pooljämedat jahu.
Kui paks peaks pannkoogitainas olema?
Pannkookide taina õige konsistents peaks vastama paksule koorele. Soovitav on tainast pärast selle puhkamist vajaduse korral piimaga lahjendada. Seejärel valatakse see ühtlaselt kuumale pannile.
Kas ma peaksin hankima pannkoogivalmistaja?
Kui soovite teha rohkem pannkooke ja teil on köögis ruumi veel ühe seadme jaoks, on vastus kindlasti jaatav. Valmistamine on lihtne, kiire ja seda saab teha ka täiesti algaja.
  • Ühilduvus pliidiga. Eriti induktsiooni puhul on oluline valida sobiv alusmaterjal.
  • Mittekleepuv pind , mis on valmistatud sellistest materjalidest nagu teras, malm või titaan, mis pärinevad tõestatud tootjatelt, sealhulgas .de Ostja a WOLL.
  • Madalad marginaalid valmis pannkookide hõlpsaks keeramiseks ja liigutamiseks - optimaalne külgede kõrgus on 2-10 mm.
  • Mugav käepidemis on piisavalt vastupidavad kõrgetele temperatuuridele.

Investeerides kvaliteetsesse pannkoogipannid sina kindlasti ei sega midagi ära. Hangi seadmed, mis teenivad sind kaua ja usaldusväärselt. Ja ennekõike nautige neid täiuslikke pühapäevaseid hommikusööke!


tmp

Honza Hajný, Chefparade kokanduskooli peakokk

Pannkookide valmistamise saladus on õige pann. Jah, just pann on see, mis muudab kõik erinevused! Pannkookide jaoks soovitan kindlasti .kvaliteetne teraspann. Miks teras? Terasest restiplaat juhib soojust suurepäraselt ja tagab iga pannkoogi ühtlase küpsemise. Lisaks on see väga vastupidav, nii et see kestab teid aastaid. Loomulikult on oluline ka pind. Ei ole terase fänn? Valige mittekleepuva pinnaga pann, kuid panustage kvaliteedile.. See tagab, et tainas ei jää kinni ja pannkoogid keeratakse kergesti. Ja lõpuks, ärge unustage mugavat käepidet! Õige panniga on pannkookide tegemine tõeline nauding.

Mida saab kasutada pannkookide valmistamiseks: