Kokanuga CLASSIC IKON 16 cm, Wüsthof
Code: WU459616Related products
Product detailed description
Classic Ikon peakoka nuga on tugev ja raske nuga, millel on lai tera, millel on peenike, kuid vastupidav tera. Universaalmasin professionaalidele ja hobikokkadele, mis puhastab köögivilju, kuid tükeldab ka maitsetaimi või hakkliha.
Klassikaline Ikon seeria
- Solingenis valmistatud elegantsed ja kvaliteetsed sepistatud noad
- Professionaalsetele kokkadele ja köögi entusiastidele
- Must käepide on valmistatud spetsiaalsest sünteetilisest materjalist
- Ergonoomiline, meeldiva puudutusega, kolme neetiga
- Roostevabast terasest aplikatsioon koos logoga käepideme kannal
- Parim saksa legeeritud teras X50CrMoV15, mida kasutatakse
- Erakordne tera, mida on lihtne hooldada
- Kõvadus 58 HRC Rockwelli skaala
- Spetsiaalne arvutiga juhitav PEtec lihvimisprotsess
- Täpne käsitsi lihvimine ja poleerimine täiusliku serva saavutamiseks
- Range pidev kvaliteedikontroll, laseriga kontrollitud tera
- Lühendatud kaitse kuju võimaldab kogu tera kasutamist ja lihtsamat teritamist
- Sujuv üleminek furnituuri ja käepideme vahel
- Imikute õmblusteta hügieeniline kinnitamine
- Nuge võib pesta nõudepesumasinas - soovitatav on siiski pesta käsitsi
- Laiendatud garantii tootmis- ja materjalivigade suhtes 15 aastaks
- Seeria on saanud USAs tunnustatud NSF kvaliteedi- ja hügieenimärgi
WÜSTHOF, need on kvaliteetsed noad, mis on valmistatud suure hoolega kuni viimase detailini. Täpselt nii, nagu Solingeni noadelt oodatud. Elegantne Classic Ikon noasari, mille terad on sepistatud ühest tükist legeeritud X50CrMoV15 roostevabast terasest, avaldab muljet oma dünaamilise kuju, kvaliteetse töötluse ja hilisema kõrge kasutusmugavusega.
Classic Ikon noa käepide on valmistatud vastupidavast sünteetilisest materjalist, mis on musta värvi. See vastab ergonoomilistele nõuetele ja esteetilisest vaatepunktist ühendab tundlikult kaasaegse disaini kolme neetidega käepideme tüüpilise väljanägemisega. Vastupidav käepidematerjal peab vastu nõudepesumasinas puhastamisele, kuid soovitame tera kvaliteedi säilitamiseks pesta käsitsi, mis on kvaliteetse noa puhul eelistatud.
Nugade täiusliku teravuse säilitamiseks kasutatakse spetsiaalset arvutiga juhitavat nugade teritusprotsessi WÜSTHOF . Arvuti kasutab tera mõõtmiseks laserit ja annab robotile vajalikku teavet, et tera täiuslikult teritada. Tänu arvutipõhisele tootmisele on nugade algne lõiketõhusus (kogu tera pikkuses) ja kasutusiga äärmiselt kõrge. Tera kvaliteet on kõrge ja, mis on oluline, kergesti taastatav.
Viimasena, kuid mitte vähemtähtsana, peame mainima olulist NSF-sertifikaati, mille Classic Ikon seeria on saanud USAs. NSF eesmärk on kaitsta rahva tervist ja keskkonda. See sertifitseerib muu hulgas köögiseadmeid, sealhulgas noad, mis ei ole inimeste tervisele kahjulikud. Toode on testitud ka disaini, materjaliohutuse ja kasutamise osas. NSF logo leiate toodetelt, mis on keskkonnasõbralikud ja ei koorma tarbetult keskkonda.
Kasutatud tehnoloogiad ja materjalid
WÜSTHOF nugade tootmiseks kasutatakse kvaliteetset Saksa terast X50CrMoV15, milles on ligikaudu 0,5 protsenti süsinikku ning kroomi, molübdeeni ja vanaadiumi legeerivate elementidena. Tänu lisatud kroomile on see korrosioonikindel, mis on kööginugade puhul soovitav.
Terasribast moodustatakse teraslindid, mis sepistatakse stantsimisseadmes. Neid karastatakse 15 minutit 1070 °C juures ja jahutatakse seejärel kiiresti 60 °C-ni kahe minutiga. Järgnev karastamine (materjali aeglane kuumutamine temperatuurini 200 °C 45 minuti jooksul) vabastab tera sisepingetest ja stabiliseerib selle martensiitstruktuuri. See annab terale optimaalse nõutava 58° Rockwell'i kõvaduse ja suurema sitkuse.
WÜSTHOF spetsiaalne noa teritusprotsess nimega PEtec (Precision Edge Technology) tagab ideaalse lõikekoha. See on tipptasemel tehnoloogia, mille puhul noad teritavad robotid, mida kontrollivad ja jälgivad arvutid. Selle protsessi eeliseks on täpne geomeetria kogu tera pikkuses, noa märkimisväärne ja äärmiselt kõrge algne lõiketõhusus, mis on võrreldav tera tera teravusega, ning lõpuks tera pikk kasutusiga.
Stabiilne tera ja täiuslik tera geomeetria tagavad erakordse lõikejõudluse ja täpse kontrolli lõikamisel. Terav nurk annab veelgi rohkem teravust, mis muudab lõikamise nauditavamaks. Tänu kiilukujulisele lõikele tungib nuga vaevata toidu sisse.
Kaitse on integreeritud tera osaks ühest terastükist. Tagab õige kaalujaotuse ning tagab täpse ja ohutu noa juhtimise. Classic Ikon nugade kaitselaua kinnitus läheb sujuvalt üle ricasso ülemisse ossa, mis tagab veelgi mugavama haarde.
Ergonoomiline käepide on valmistatud vastupidavast sünteetilisest materjalist, mis on purunemiskindel, löögikindel või toiduhapete suhtes vastupidav. See on nõudepesumasinas pestav. Varred kinnitatakse varre külge kolme neetiga. Üksikute osade täiuslik liimimine takistab sademe ja bakterite kinnijäämist, nii et noad vastavad hügieeninõuetele.
Noa teritamine WÜSTHOF
Iga nuga tuleb aeg-ajalt teritada, sest see muutub pärast pikaajalist kasutamist tuhmiks. Tera hooldamiseks ja elavdamiseks kasutatakse kroomitud lihvimiskive ning nugade teritamiseks soovitame WÜSTHOF terituskive. Vähem kogenud inimestele pakume ka lihtsama kasutusega lihvimismasinaid. Lihtsalt ajage nuga paar korda ettevaatlikult läbi lihvimissoonte ja tera taastub.
Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG asutati Solingenis juba 1814. aastal ja 200 aasta jooksul on Wüsthofi perekonna seitse põlvkonda olnud selle eest vastutavad. See on üks maailma kõige arenenumaid, kõrgelt automatiseeritud tootmisprotsesse. Näiteks kasutatakse nugade tootmiseks ligi 40 etapis 100 robotit.
Tänapäeval müüakse WÜSTHOF nuge enam kui 80 riigis üle maailma. Tänu kõrgekvaliteediliste materjalide ja kaasaegse arvutiga juhitava tehnoloogia kasutamisele on neid mugav kasutada ja toitu valmistada. Kulinaarne nauding iseenesest.
Be the first who will post an article to this item!