Jaapani hakkimisnuga NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
Code: MB33952171Related products
Product detailed description
"Köök, kus sa ei leia head nuga, ei ole köök."
Masaharu Morimoto, Jaapani köögi ekspert ja peakokk
Äärmiselt terav Jaapani nuga NAKIRI sobib eriti hästi köögiviljade ja puuviljade viilutamiseks ja tükeldamiseks. Eriline tera kõrgus ja peenus võimaldavad hõlpsasti tungida ka läbi liha ja kala, mis ei sisalda luid. Pärast viilutamist võite kasutada jaapani laia nuga ka viilutatud koostisosade ülesvõtmiseks ja transportimiseks. Kui olete varem töötanud Euroopa noaga, siis üllatab teid selle tera erakordne peenus. Kaheksakandiline, ideaalselt tasakaalustatud eksootilisest puidust käepide sobib ideaalselt kätte ja muudab noaga töötamise võimalikult turvaliseks ja mugavaks.
Soovitus: tera peenuse tõttu ei sobi see nuga kondiga liha töötlemiseks. See ei ole klassikaline lihakirves.
Spetsifikatsioonid: tera pikkus 17 cm
Toiduvalmistamise nauding algab ettevalmistustöödega, kus noal on võrratu juhtroll. Jaapani noad sarjast MIYABI 4000FC juhivad teid graatsiliselt läbi kõigi toiduvalmistamise rituaalide. Traditsiooniliste käepidemetega noad on välja töötatud rõhuasetusega elegantsusele ning maksimaalsele praktilisusele ja ohutusele.
Tera on valmistatud kahekordselt karastatud kroomterasest FC61. Veelgi paremate omaduste saavutamiseks kasutati ainulaadset CRYODUR®-karastusprotsessi, mille käigus teras külmutatakse -196 °C juures. Saadud materjal on erakordselt kõva. Traditsiooniline Honbazuke käsitsi teritamise protsess on tõestatud sadade aastate pikkuse tööga, mida on teinud noameistrid. See on mitmeastmeline lihvimisprotsess, kus nuga teritatakse esmalt vertikaalse ja horisontaalse pöörleva lihvimiskivi abil ning lõpuks lihvitakse tera nahast lihvimisrihmaga. Sümmeetriline lihvimine ja katana serv tagavad kerge läbitungimise läbi toorainete. Väljalõigatud kaitse takistab sõrmede libisemist tera külge.
Kaheksakandiline käepide tagab täiusliku kontrolli lõikamise üle ja tõhusa toe lõikamise ajal. Ebony puit on tänu oma kõrgele teravusele looduslikult vastupidav ja mõõtmete poolest stabiilne. Käepideme dekoratiivnõel on korralik ja on dekoratiivne meetod. Noa täiuslik tasakaal tagab mugavuse ja väldib käte väsimust. MIYABI 4000FC noad rahuldavad täielikult teie soovi Jaapani päritolu täpsustööriistade järele.
- Valmistatud kahekordselt karastatud kroomitud terasest FC61
- Kõvadus 61 Rockwell
- CRYODUR® - ainulaadne külmkarkastamise/karastumise meetod
- 2-kihiline tera
- Väljalõigatud kaitse suurendab kasutamise ohutust
- Autentne, kitsas Jaapani kuju
- Tera Katana serva
- Sümmeetriline lõige
- Honbazuke unikaalne kolmefaasiline käsitsi lihvimine
- Kõrge tera säilivus, korrosioonikindlus ja optimaalne paindlikkus
- Mugav käepide on valmistatud pakapuidust
- Kaheksakandiline kuju, impregneeritud puit
- Täiuslik tasakaal noa mugavaks käsitsemiseks
- Dekoratiivne nõel
- Graveeritud logo
- Ei ole nõudepesumasinas pestav
- Eluaegne garantii tera tootmisvigade suhtes
Ilu ja täpsus on Jaapani kultuuri põhijooned ning sama filosoofiat on jaapani söögiriistade keskusest Sekist pärit kaubamärk MIYABI austanud alates 14. sajandist. Jaapani traditsiooniline noatootja on ühendanud oma täpset käsitööoskust Saksa kaubamärgi ZWILLING J järeleproovitud tootmisprotsesside ja standarditega. A. HENKELS. Nii sai ZWILLING ärikontsern laiendada oma portfelli autentsete Jaapani nugade omatoodanguga otse Jaapani noatööstuse südames.
Jaapani mõõkade valmistamine on tõusva päikese maal olnud traditsiooniks juba sajandeid. Samurai mõõgad olid ja on imetletud nende ainulaadse elegantsi, teravuse, ilu ja tehnilise täiuslikkuse poolest. Täpselt valmistatud MIYABI autentsete Jaapani teradega instrumendid on selle traditsiooni vääriline järglane. Terade hämmastav, peaaegu "kirurgiline" teravus säilitab kasutatud toorainete tekstuuri . Olge sama nõudlik kui Jaapani kokad ja teie eesmärk on alati täiesti maitsva välimusega roog.
Soovitused ja hooldus:
- Ärge kasutage nuge väga kõvade koostisosade, näiteks külmutatud toiduainete lõikamiseks
- Ärge pange nuga pikemaajaliselt kokku vee või soolaga
- Vältige noa painutamist
- Teravuse säilitamiseks on soovitatav nuga pärast kasutamist pesta käsitsi maheda pesuvahendiga ja kuivatada kohe
- Kaitske tera löögi eest
- Kui te ei kasuta nuga pikka aega, on soovitav mähkida see kuiva kangaga või ajalehepaberiga. Ajalehtede trükipressil kasutatav tindiõli kaitseb tera võimaliku korrosiooni eest
- Tera võib hoolduse käigus pühkida õliga immutatud lapiga, mis suurendab korrosioonikindlust
- Säilitage nuga turvalises kohas
Additional parameters
Category: | Jaapani noad |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.29 kg |
Värv: | Must |
Materjal: | Roostevaba teras |
Tera pikkus: | 17 cm |
Suurus: | 17 cm |
Tk komplektis: | 1 ks |
Toote tüüp: | Jaapani ja santoku nuga |
Kollektsioon: | MIYABI 4000FC |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Tootja: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!