Jaapani Santoku nuga FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer
Code: DB428117Related products
Product detailed description
POPIS
De Buyer'i Fibre Karbon 2 kollektsiooni kuuluv jaapani nuga on kõrge ja pika teraga ning äärmiselt terav. Santoku nuga on universaalselt kasutatav - ideaalne lõikamiseks, tükeldamiseks, hakkimiseks, peenestamiseks. See sobib köögiviljade, liha, kala ja maitsetaimede jaoks. Aasia köögis kasutatakse seda peamiselt köögiviljade viilutamiseks õhukesteks nuudliteks ja liha lõikamiseks väikesteks tükkideks, et seda saaks kiiresti WOK-pannil valmistada.
Tera on valmistatud kvaliteetsest saksa roostevabast terasest X50CrMoV15 (spetsiaalne noateras), mille kõvadus on 56 HRC (Rockwelli kõvadusskaala). FK2-seerias on ainulaadne süsteem, mis tasakaalustab noa vastavalt individuaalse koka vajadustele. Lihtsalt keerake käepidemel olev roostevabast terasest jalg lahti ja eemaldage vajalik kogus roostevabast terasest sisestusi.
Noa käepide on valmistatud käsitsi, kihistades süsinikkiudu. See muudab selle väga vastupidavaks ja tugevaks ning annab mugava ja mugava haarde, mis võimaldab väsimusvaba lõikamist. Kaitse kaitseb sõrmi. Soovitame ainult õrna kätepesu ja regulaarset hooldust teritaja ja noa teritaja abil. Noahoidja on ideaalne nugade turvaliseks hoidmiseks.
SPETSIFIKATSIOONID
Noa pikkus: 32 cm
Tera pikkus: 17 cm
Materjal: spetsiaalne noka nocel, süsinikkiud (käepide)
Värv: hõbedane, must (käepide)
EELISED JA PUUDUSED
Santoku nuga on mitmekülgselt kasutatav. Tera on äärmiselt terav. Noa tera on valmistatud kvaliteetsest saksa roostevabast terasest. Ainulaadne süsteem, mis tasakaalustab noa vastavalt koka vajadustele. Kaitse kaitseb sõrmi. Sujuv üleminek kaitsja ja käepideme vahel. Ergonoomiline käepide tagab turvalise, mugava ja meeldiva haarde, mis tagab väsimusvaba töö. Nuga sobib ka professionaalseks kasutamiseks. |
PRAKTILISED NÕUANDED
Nõudepesumasinas pestav: EI
Pese nuga alati ainult külmas vees, et tagada pikemaajaline teravus.
ERINEVUS LIHVIMISKIVI, NOATERITAJA JA LIHVIMISKIVI VAHEL
Kasutage noa teritajat korrapärase hoolduse ajal - enne iga noa kasutamist. Kasutage aga noa teritajat või terituskivi vaid aeg-ajalt, et taastada noa algne teravus, st kui nuga on tõesti tuhm.
NÖÖKIMISPLAAT
Nugade teritajat kasutatakse nugade regulaarseks hooldamiseks. Kasutage nugade teritaja , et kiiresti ja lihtsalt taastada oma nugade algne teravus. Kasutage tera hooldamiseks teritajat. Juba tuimale noale ei ole lihtne teravat serva luua - sel juhul valige noa teritaja või terituskivi. Teritaja on käepidemega ja lihvimisosa võib olla peenema või jämedama pinnaga. Teritaja ei ole praktiline liiga suurte nugade hooldamiseks.
Lihvimiskivi lihvimisosa võib olla valmistatud erinevatest materjalidest - teemant, keraamiline, spetsiaalne lõiketeras jne. Teritusosa pikkus tuleks valida vastavalt teritatava noatera pikkusele. Meil on teritajad teritavate osadega alates 20 cm kuni 31,5 cm - spetsiaalne lihuniku teritaja suurte nugade teritamiseks.
Noa teritamine lihvimiskiviga
Hoidke teritajat ühes käes vertikaalselt ja nuga teises käes (umbes 20° kaldega teritaja pinna suhtes). Kõige parem on kasutada tuge (nt laud ja rätik, et teritaja ei libiseks), et hoida tera nurk ühtlasena kogu tera ulatuses ja hoida teritamine täpne. Töö teritajaga nõuab harjutamist, et vältida tera soovimatuid hambaid. Tõmmake nuga kannast vastu tera otsa ja korrake sama ka tera teiselt poolt (20 korda mõlemal pool). Püüdke hoida noa ja teritaja vahel sama nurk ja ärge suruge liiga tugevalt.
NOA TERITAJA
Nugade teritajat kasutatakse noa algse teravuse taastamiseks. Erinevalt noa teritajast saab see hakkama ka tuhmide nugadega. Nugade teritaja sisaldab erinevatest materjalidest valmistatud lihvimiskettaid, mida kasutate noa venitamiseks. Nugade teritamine noateritaja abil on seega väga lihtne ja kiire. Lihtsalt ajage tera paar korda mööda kogu noa pikkust lihvimisrattaga läbi ja teil on jälle täiesti terav nuga. Teritajat on vaja kasutada vaid kord kuus või siis, kui nuga on juba tuhmunud. Enne lõikamist piisab regulaarseks hoolduseks noa teritaja.
PUNANE KIVI
Nugade terituskivi on teatud teravusega pinnaga. Samuti on olemas kahe teraga jahvatuskivi, mille üks pool on jämedam ja teine pool peenem. Terituskivi kasutatakse nugade algse teravuse taastamiseks - nugade teritaja. Lihvimiskivi tuleb enne kasutamist niisutada ja noaterad tuleb asetada selle suhtes õige nurga alla (umbes 12-15°).
Noa teritamine abrasiivkivi abil
Asetage noa tera kivi ühele otsale ja tõmmake nuga ühtlaselt veidi paremale vastu tera. Keerake nuga ja tõmmake samamoodi, kuid vastupidises suunas. Pühkige alati kogu tera pikkuses. Olge siiski ettevaatlik, et tera ei jääks lihvimiskivi servale kinni. Tõmmake nuga nii, nagu püüaksite lõigata õhukest viilu teravikust. Ärge avaldage noale liiga suurt survet. Lihvige esmalt jämedamal pinnal ja seejärel peenemal pinnal, et tera siluda ja eemaldada kobedus.
LIHVIMISKIVI TERA
Valige lihvimiskivi teravus vastavalt noa kasutusotstarbele. Tera on lihvitud jämedama servaga lihvimiskiviga, mis on ideaalne pehmete ja kiuliste koostisosade, näiteks köögiviljade või liha lõikamiseks. Peenematel lihvkividel ( väiksema jämedusega) saate sileda serva, mis sobib pigem surve kui tõmbega lõikamiseks, nt hakkimisel või nülgimisel. Saadav serv sõltub lihvimiskivi karedusest (teravusest) ja nurgast, mille all te nuga teritate.
Jahvatuskivi teravus (jämedus) on antud numbriga, mis vastab sõela silmade arvule tolli (25,4 mm) kohta, millest abrasiiv jääb sõelumisel läbi. Seega, mida suurem on number, seda tihedam on sõel ja seda peenem on abrasiiv. Rahvusvahelised standardid FEPA (Federation of European Grinding Aid Manufacturers) näitavad tera suurust, vt tabelit:
Killustiku suurus vastavalt FEPA-le |
Sõnaline nimi |
7, 8, 10, 12 |
rough |
14, 16, 20, 22, 24, 30 |
rough |
36, 40, 46, 54, 60 |
keskmine |
70, 80, 90, 100, 120 |
fine |
150, 180, 220, 240 |
väga õrn |
280, 320, 400, 500, 600 |
eriti õrnad |
800, 1000, 1200 |
ekstra trahv |
Allikas : http://www.vsharp.cz/o-brouseni/
SUVISTE RULLIDE RETSEPT
Koostisosad
2 pakki riisipaberit (min. 20 tk), 1 paki riisi klaasnuudleid, 1 jääsalat, 1 kimp kevadsibulat, 400 g kanarinda, 2 porgandit, 1 kaalikas, 1 paki soja idusid, salatikurk, tükk ingverit, tšillipipar, kalakaste, laim, magus tšillikaste, koriander, piparmünt, sool
Menetlus
1. Keetke liha koos ingveriga ja maitsestage kalakastmega, seejärel nõrutage ja laske pärast keetmist jahtuda.
2. Keeda nuudleid umbes 2-3 minutit.
3. Valage keedetud nuudlid ja laske neil külmas vees leotada.
4. Lõika köögiviljad peenteks nuudliteks ja soolata neid kergelt, et vett välja lasta.
5. Tükeldage liha peeneks, nõrutage nuudlid ja segage lihaga, maitsestage kalakastme, koriandri, laimimahla ja tšilliga. Võite lisada ka sojakastet.
6. Leotage riisipaberit paar sekundit leiges vees ja asetage taldrikule.
7. Asetage maitsestatud nuudlid ja köögiviljad põhja, voldige servad sisse ja rullige.
8. Laske rullidel veidi aega kuivada ja serveerige seejärel magusa tšillikastmega, millele hakake mõned piparmündilehed.
Nõudepesumasinas pestav: jah
Additional parameters
Category: | Jaapani noad |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.26 kg |
Värv: | Hõbe |
Materjal: | Teras |
Tera pikkus: | 17 cm |
Suurus: | 17 cm |
Tk komplektis: | 1 ks |
Toote tüüp: | Jaapani ja santoku nuga |
Kollektsioon: | De Buyer Fiber Carbon |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Tootja: | de Buyer |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!