Jaapani lõiketera SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, vaher, Miyabi
Code: MB34400241Related products
Product detailed description
"Selleks, et nautida toiduvalmistamist, tuleb kõigepealt hankida tõeliselt hea nuga."
Rokusaburo Michiba, Jaapani köögi ekspert ja peakokk
Väga terav Jaapani SUJIHIKI nuga, mille õhuke pikk tera sobib suurepäraselt peene liha viilutamiseks. Madal tera kõrgus vähendab hõõrdumist ja nuga tungib kergemini liha sisse. Kui olete varem töötanud Euroopa noaga, siis üllatab teid selle tera erakordne peenus. SUJIHIKI on jaapani versioon lääne fileerimisnoast. Lõika toores liha ja kala peeneks viiluks ilma suurema vaevata. Samuti hindate noa ületamatut geomeetriat, kui nikerdate praade, kinkesid või kodulinnurindu. Kui olete veiseliha carpaccio armastaja, peaks see nuga saama teie köögis kohustuslikuks esemeks. Mugav, täiuslikult tasakaalustatud D-kujuline vahtrapuust käepide sobib ideaalselt kätte.
Soovitus: tera peenuse tõttu ei sobi see nuga kondiga liha töötlemiseks.
Tehnilised andmed: tera pikkus 24 cm, käepideme pikkus 11,4 cm, kaal 186 g
Seeria MIYABI 5000MCD 67 tööriist on õige kandidaat isiklikuks noaks kogu eluks. Härmatiste teralillede sädelev damaski muster on ainulaadne ja sümboliseerib teie individuaalsust. Elav muster peegeldub lõdvalt puidust käepidemel, luues kunstiteose, mis äratab austust ja alandlikkust.
Iga üksik nuga on Seki "nugade linna" autentse käsitöö tulemus. Traditsiooniline käsitöö ja kaasaegne tehnoloogia on andnud tulemuseks kõrgeima võimaliku kvaliteedi kaubanduslikult toodetud nugade seas. Äärmiselt kõva Micro Carbide MC66 pulberterasest südamik on kapseldatud 132 erineva kõvadusega teraskihiga. Eriline tera viimistlus annab terale kihilise tekstuuri, mis annab igale noale originaalse ja ainulaadse Damascene'i lillemustri. Veelgi paremate omaduste saavutamiseks karestatakse teras ainulaadse CRYODUR®-protsessi abil, mille käigus seda külmutatakse -196 °C juures. Saadud materjalil on äärmuslik kõvadus 66 Rockwelli. Nuga on sümmeetriliselt käsitsi lihvitud V-kujuliseks 10° nurga all. Honbazuke traditsiooniline käsitsi teritamine on tõestatud sadade aastate pikkuse tööga, mida on teinud noameistrid. See on mitmeastmeline lihvimisprotsess, kus nuga teritatakse esmalt vertikaalse ja horisontaalse pöörleva lihvimiskivi abil ning lõpuks lihvitakse tera nahast lihvimisrihmaga. Tänu kiilukujulisele lõiketerale tungib tera hõlpsasti toiduainete sisse. Klassikaline D-kujuline käepide on valmistatud stabiliseeritud vahtrapuidust. Tunnustatud rikkalik puidumuster on igal tükil ainulaadne.
Kasutatud materjalid esindavad loodusvarade kontsentreeritud jõudu. Puidu tera peegeldab aega ja ilmastikutingimusi, jutustades omaette lugu. Kui kuldne mosaiikpomm meenutab ikooniliste Jaapani mõõkade dekoratiivset kaitsekindaid, siis Aasia reljeefne jalg valjastab piltlikult noa energia.
- Äärmiselt kõva Micro Carbide MC66 pulberterasest südamik
- Väga kõrge süsinikusisaldus
- Kõvadus 66 Rockwell
- CRYODUR® - ainulaadne külmkarkastamise / karastamise meetod
- 133 teraskihti
- Damascene (lilleline) disain
- Autentne, kitsas Jaapani kuju
- V-kujuline kiillõige
- Honbazuke unikaalne kolmefaasiline käsitsi lihvimine
- Katana Edge
- Kõrge tera säilivus, korrosioonikindlus ja optimaalne paindlikkus
- Mugav D-kujuline käepide, mis on valmistatud stabiliseeritud vahtrapuidust
- Täiuslik tasakaal noa mugavaks käsitsemiseks
- Roostevabast terasest reljeefne jalg koos logoga
- Eluaegne garantii tera tootmisvigade suhtes
- Ei ole nõudepesumasinas pestav
Ilu ja täpsus on Jaapani kultuuri põhijooned ning sama filosoofiat on jaapani söögiriistade keskusest Sekist pärit kaubamärk MIYABI austanud alates 14. sajandist. Jaapani traditsiooniline noatootja on ühendanud oma täpset käsitööoskust Saksa kaubamärgi ZWILLING J järeleproovitud tootmisprotsesside ja standarditega. A. HENKELS. Nii sai ZWILLING ärikontsern laiendada oma portfelli, tootes oma autentseid Jaapani nuge otse Jaapani noatööstuse südames.
Jaapani mõõkade valmistamine on tõusva päikese maal olnud traditsiooniks juba sajandeid. Samurai mõõgad olid ja on imetletud nende ainulaadse elegantsi, teravuse, ilu ja tehnilise täiuslikkuse poolest. Täpselt valmistatud MIYABI autentsete Jaapani teradega instrumendid on selle traditsiooni vääriline järglane. Terade hämmastav, peaaegu "kirurgiline" teravus säilitab kasutatud toorainete tekstuuri . Olge sama nõudlik kui Jaapani kokad ja teie eesmärk on alati täiesti maitsva välimusega roog.
Soovitused ja hooldus:
- Ärge kasutage nuge väga kõvade koostisosade, näiteks külmutatud toiduainete lõikamiseks
- Ärge pange nuga pikemaajaliselt kokku vee või soolaga
- Vältige noa painutamist
- Teravuse säilitamiseks on soovitatav nuga pärast kasutamist pesta käsitsi maheda pesuvahendiga ja kuivatada kohe
- Kaitske tera löögi eest
- Kui te ei kasuta nuga pikka aega, on soovitav mähkida see kuiva kangaga või ajalehepaberiga. Ajalehtede trükipressil kasutatav tindiõli kaitseb tera võimaliku korrosiooni eest
- Tera võib hoolduse käigus pühkida õliga immutatud lapiga, mis suurendab korrosioonikindlust
- Säilitage nuga turvalises kohas
Additional parameters
Category: | Jaapani noad |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.6 kg |
Tk komplektis: | 1 ks |
Toote tüüp: | Jaapani ja santoku nuga |
Kollektsioon: | MIYABI 5000MCD 67 |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Tootja: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!