Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
Code: MB34078241Related products
Product detailed description
"Iga jaapani kokk usub, et tema hing muutub noa osaks alates hetkest, mil ta hakkab sellega töötama. Oma hinge ei tohiks kunagi panna nõudepesumasinasse!"
Masaharu Morimoto, Jaapani köögi ekspert ja peakokk
Väga terav Jaapani SUJIHIKI nuga, mille õhuke pikk tera sobib suurepäraselt peene liha viilutamiseks. Madal tera kõrgus vähendab hõõrdumist ja nuga tungib kergemini liha sisse. Kui olete varem töötanud Euroopa noaga, siis üllatab teid selle tera erakordne peenus. SUJIHIKI on jaapani versioon lääne fileerimisnoast. Lõika toores liha ja kala peeneks viiluks ilma suurema vaevata. Samuti hindate noa ületamatut geomeetriat, kui nikerdate praade, kinkesid või kodulinnurindu. Kui olete veiseliha carpaccio armastaja, peaks see nuga saama teie köögis kohustuslikuks esemeks. Tugev, hästi tasakaalustatud, ergonoomiline eksootilisest puidust käepide sobib ideaalselt käele ja vähendab käte koormust erinevate nurkade all töötamisel.
Soovitus: tera peenuse tõttu ei sobi see nuga kondiga liha töötlemiseks.
Tehnilised andmed: tera pikkus 24 cm, käepideme pikkus 12,3 cm, kaal 0,189 kg
MIYABI 6000MCT nugade seerias on ühendatud täiuslik funktsionaalsus, ainulaadne disain ja esteetika. Nende muljetavaldavaid omadusi hindab iga professionaal ja entusiastlik toiduvalmistamise algaja. Jaapani noad on ainulaadsed peamiselt oma tera ja käepideme disaini poolest. Iga üksik nuga on Seki "nugade linna" autentse käsitöö tulemus. Äärmiselt kõva Micro Carbide MC63 pulberterasest südamik on ümbritsetud 2 teraskihiga. Tsuchime'i eriline tera viimistlus on käsitsi sepistatud, tekstuurne pind loob funktsionaalse originaalse välimuse. Tsuchime'i võrreldakse Jaapanis ookeani pinnal peegelduva kuuga. Saadud süvendid takistavad tõhusalt viilutatud koostisosade kleepumist ja nuga on äärmiselt võimas. Terase veelgi paremate omaduste saavutamiseks kasutati ainulaadset CRYODUR®-karastusprotsessi, mille käigus teras külmutatakse -196 °C juures. Saadud materjalil on äärmuslik kõvadus 63 Rockwelli. Nuga on sümmeetriliselt käsitsi lihvitud. Traditsiooniline Honbazuke käsitsi teritamine on tõestatud sadade aastate pikkuse tööga, mida on teinud noameistrid. See on mitmeastmeline lihvimisprotsess, kus nuga teritatakse esmalt vertikaalse ja horisontaalse pöörleva lihvimiskivi abil ning lõpuks lihvitakse tera nahast lihvimisrihmaga. Eksootilisest Cocobolo Pakka puidust valmistatud tugev käepide ei ole mitte ainult täiuslikult tasakaalustatud, vaid ka mõõtmete poolest stabiilne. Puu tume toon jätab luksusliku mulje. Kasutatud looduslik materjal sümboliseerib suurepäraselt Jaapani austust looduse vastu. Käepideme rafineeritud kaunistus seisneb Aasia stiilis detailides - roostevabast terasest logojalg, mosaiigitekstiilis dekoratiivnõel ning kuldne ja punane joon annavad tugeva esteetilise elamuse.
- Äärmiselt kõva mikrokarbiid MC63 pulberterasest südamik
- Kõvadus 63 Rockwell
- CRYODUR® - ainulaadne külmkarkastamise / karastamise meetod
- 3 teraskihti
- Tsuchime tera pind - käsitsi töödeldud
- Autentne, kitsas Jaapani kuju
- Sümmeetriline lõige
- Honbazuke unikaalne kolmefaasiline käsitsi lihvimine
- Kõrge tera säilivus, korrosioonikindlus ja optimaalne paindlikkus
- Ergonoomiline ja mõõtmete poolest stabiilne käepide, mis on valmistatud eksootilisest Cocobolo Pakka puidust
- Täiuslik tasakaal noa mugavaks käsitsemiseks
- Roostevabast terasest jalg koos logoga
- Ei ole nõudepesumasinas pestav
Ilu ja täpsus on Jaapani kultuuri põhijooned ning sama filosoofiat on jaapani söögiriistade keskusest Sekist pärit kaubamärk MIYABI austanud alates 14. sajandist. Jaapani traditsiooniline noatootja on ühendanud oma täpset käsitööoskust Saksa kaubamärgi ZWILLING J järeleproovitud tootmisprotsesside ja standarditega. A. HENKELS. Nii sai ZWILLING ärikontsern laiendada oma portfelli, tootes oma autentseid Jaapani nuge otse Jaapani noatööstuse südames.
Jaapani mõõkade valmistamine on tõusva päikese maal olnud traditsiooniks juba sajandeid. Samurai mõõgad olid ja on imetletud nende ainulaadse elegantsi, teravuse, ilu ja tehnilise täiuslikkuse poolest. Täpselt valmistatud MIYABI autentsete Jaapani teradega instrumendid on selle traditsiooni vääriline järglane. Terade hämmastav, peaaegu "kirurgiline" teravus säilitab kasutatud toorainete tekstuuri . Olge sama nõudlik kui Jaapani kokad ja teie eesmärk on alati täiesti maitsva välimusega roog.
Soovitused ja hooldus:
- Ärge kasutage nuge väga kõvade koostisosade, näiteks külmutatud toiduainete lõikamiseks
- Ärge pange nuga pikemaajaliselt kokku vee või soolaga
- Vältige noa painutamist
- Teravuse säilitamiseks on soovitatav nuga pärast kasutamist pesta käsitsi maheda pesuvahendiga ja kuivatada kohe
- Kaitske tera löögi eest
- Kui te ei kasuta nuga pikka aega, on soovitav mähkida see kuiva kangaga või ajalehepaberiga. Ajalehtede trükipressil kasutatav tindiõli kaitseb tera võimaliku korrosiooni eest
- Tera võib hoolduse käigus pühkida õliga immutatud lapiga, mis suurendab korrosioonikindlust
- Säilitage nuga turvalises kohas
Additional parameters
Category: | Jaapani noad |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.36 kg |
Tera pikkus: | 24 cm |
Suurus: | 24 cm |
Tk komplektis: | 1 ks |
Toote tüüp: | Jaapani ja santoku nuga |
Kollektsioon: | MIYABI 6000MCT |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Tootja: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!